Gandalf 2018
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
- Obrázky: 0
Re: Gandalf 2018
Tak to sem ještě neviděl...to je mazec...
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2591
- Kontaktovat uživatele:
No, já to vím ze zkušenosti - už kdysi jsem to na rostlině měl. Byla na likvidaci a tak jsem ten stonek zlomil a uvnitř byla vyžraná larva. Taky jsem to konzultoval se známým-botanikem /stane se/. Ale čí je to larva netuším. Až to rozpitvám, tak to vyfotím.
K tvému problému - pokud je stonek hladký, bez min, tak to bude něco jiného. Nějaké ssavé škůdce tam nemáš?
K tvému problému - pokud je stonek hladký, bez min, tak to bude něco jiného. Nějaké ssavé škůdce tam nemáš?
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Zrzku, tohle mi loni dělal Brazilec a letos Brazilec v krosu s Hydrou. Řekl bych že to bude nějaká genetická vada. Zvýšená citlivost na předhnojený substrát, špatné PH nebo je to prostě princezna. Ze 70 rostlin ve stejných podmínkách to dělá jen on. Zkusím mu oprat kořeny a dát do čisté země ze záhonu. Max poletí na kompost jak loni 

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce
- Zrzek
- Stálý člen
- Reputace: 826
Je to loňský Brazilec, jen mě napadlo jestli to nemohlo být tímhle. Letos ji nemám.OMO píše: ↑06 dub 2018 10:58Zrzku, tohle mi loni dělal Brazilec a letos Brazilec v krosu s Hydrou. Řekl bych že to bude nějaká genetická vada. Zvýšená citlivost na předhnojený substrát, špatné PH nebo je to prostě princezna. Ze 70 rostlin ve stejných podmínkách to dělá jen on. Zkusím mu oprat kořeny a dát do čisté země ze záhonu. Max poletí na kompost jak loni![]()
Nejspíš to bude citlivější na Ph.
- Chozee77
- Stálý člen
- Reputace: 2847
Jak sem viděl ty fotky Brazilce ..tak mi to nedalo..a šel se na ně také kouknout..a fakt..jak říká omo..já to mám taky takové..na všech třech kouscích..tak to asi bude specifický pro ně??? Nebo máme všichni nějaký špatný zdroj semínek??? A ještě se zeptám jak to pak dopadlo..tak rostlinka loni..rostla ..plodila..nebo to vůbec nemá ceny ji sadit ven??? Dík 
Vyhodili ho z okna!!! Tůnu... Tůnu??? Tolik toho zas nebylo...
Jára Da Cimrman
- OMO
- Stálý člen
- Reputace: 3122
- Kontaktovat uživatele:
Zdroj byl BaronChozee77 píše: ↑06 dub 2018 17:52Jak sem viděl ty fotky Brazilce ..tak mi to nedalo..a šel se na ně také kouknout..a fakt..jak říká omo..já to mám taky takové..na všech třech kouscích..tak to asi bude specifický pro ně??? Nebo máme všichni nějaký špatný zdroj semínek??? A ještě se zeptám jak to pak dopadlo..tak rostlinka loni..rostla ..plodila..nebo to vůbec nemá ceny ji sadit ven??? Dík![]()

Life Is Too Short for Mild Hot Sauce