Hromada dotazů, problém s velikostí.

Ptejte se na cokoliv, žádná otázka není špatná
BlackBenderCZ
Nový člen
Reputace: 0
Obrázky: 0

Hromada dotazů, problém s velikostí.

Příspěvekod BlackBenderCZ » 27 srp 2013 20:18

Dobrý večír, mám hromadu dotazů ale bez řešení, pěstuji Habanero Red už od dubna, rostlinky jsem měl přes týden v JIffech, pak v 0.3L Kelímcích kde dosáhli výšky 15 cm, stonky dřevnatí, Dnes byli všichni přeživší přesazeni do větších květináčů, 3 které jsou s růstem o trochu pomaleji dostali jeden květináč jako experiment protože nemám tolik místa a chci pozorovat jak to bude vypadat v takovém soužití. 2 Největší a nejmohutnější dostali jednotlivě květináč. Po přesazení do kelímků jsem s hnojením chvilku počkal a začal jsem hnojit necelý týden po přesaz. Dle návodu a s přesností na ml dávkuji hnojivo rozmíchané ve vodě a neměl jsem problém ani s tím hnojit pravidelně dvakrát do týdne. Hádám že nevyrostly do výšky kvůli omezení v těch kelímcích a měl jsem přesazovat dříve. Pokud bude někdo žádat pošlu zítra foto...

Technická... Jakou mám šanci na dopěstování do posledního mrazu a nejsem trošku s 15cm pozadu??
Vyplatí se mi ještě před zimou ztlouct na Balkóně vlastní fóliovník?
Vyplatí se mi nechat papričky venku, i když je větší zima než v pokoji? (nechával jsem je u okna)

papagee1
Nový člen
Reputace: 1

Re: Hromada dotazů, problém s velikostí.

Příspěvekod papagee1 » 27 srp 2013 20:59

Odpověděl sis sám,některé odrůdy nechtějí plodit pokud nemají pořádný kořenový bal.Přesad to alepon' do 6l květníků a pokud jim bude zima ,schovej je do bytu.Chilli roste i v zimě,některé i plodí.loni jsem touhle dobou sázel Congo chilli a pořád ho mám.
duplicitní ůčet/stolen account/..?

BlackBenderCZ
Nový člen
Reputace: 0

Re: Hromada dotazů, problém s velikostí.

Příspěvekod BlackBenderCZ » 27 srp 2013 22:38

Dobře, tak jsem určitě učinil. Vybral jsem samozavlažovací a prostorné truhlíky, takže bude stačit schovat v zimě do bytu ano? Můžu pomoci nějakou žárovkou? Nic extra...

Zpět na „Začátečnický koutek“