Jaké máte zkušenosti...? Já jsem přidal kousek do guláše a nemůžu se zbavit toho ,,pachového ocásku,,..zmizí to po usušení...?













PS: Krájel jsem vícero kusů ze dvou keřů (kytek)..na sušení...(vůně) chuť u všech stejná
Tím to kamaráde není (hnojivem)...kdysi jsem zakoupil v TESCU(2-3 roky zpět) ,, kouzelný balíček,, kde mimo jiné bylo i zmiňované HABANERO...tenkrát jsem si říkal kur.a čím to nastříkali..mrzáci...a ejhle...se vo to starám od semínka jak o vlastní děti...a smrdí to stejně...pardon MĚ to prostě nevoní...jinak hnojím VELMI OPATRNĚ...A JAKMILE JDE KYTKA DO KVĚTU hnojím rohovinou nebo slepičákem...no fááktHami píše:Ahoj,
Habanero má svou specifickou vůni, ale v žádném případě by tse tato vůně neměla podobat pachu gumy.
Čímpak jsi hnojil a zaléval?
Měj se - Hami
Heeeeeeeeeeee stačí jeden !!!!!Hami píše:Člověče, to nevím, zda si může semínko zachovat podobný nešvar z mateřské rostlinky...
Tento balíček jsem před časem zakoupil v Globusu... a bez zápachu.
Určitě ale není vyloučeno, že velkopěstitelé ( z Holandska... ) "pomáhají" růstu svých rostlin nějakým humusem.
Případně zkus zkonzumovat 3-4 plody najednou a garantuji, že "zápach" bude to poslední, co tě bude trápit
..noo ale jádro pudla...nic...gandalf píše:Sice zralost "tak akorát" není těsně po přechodu ze zelené, ale proti gustu ......
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti