Burn in action!!!

Naše pěstitelské snažení v roce 2011
Uživatelský avatar
Chilli.tk
Stálý člen
Příspěvky: 226
Registrován: 08 kvě 2011 22:35
Reputace: 4
Obrázky: 0
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Burn in action!!!

Příspěvekod Chilli.tk » 15 čer 2011 20:28

Ahoj, protože když :foods: tak trochu :firy: a omáčky mi nestačily, rozhodl jsem se mít své vlastní :veryhot: jídlo, omáčku a kořenit si podle vlastní potřeby...
Takže jsem objednal semínka a skočil přímo po hlavě do pěstování...

Odrůdy:
Aji Cito
Naga Morich
Black Tonque Scorpion
Starfish
Habanero Red
Habanero Pink
7 pod
Naga Morich
Jalapeňo
Kozí Roh
Arriba a Saia
Champion
Hungarian Cherry
Piri piri

Sazeničky

Obrázek


Sazeničky, některé nevyšly.

Obrázek


Black Tonque Scorpion

Obrázek
Obrázek


Hungarian cherry

Obrázek


Habanero Pink - nezralé

Obrázek


Piri Piri

Obrázek


Habanero Red

Obrázek


Naga Morich - nezralé

Obrázek


Habanero Pink

Obrázek

Obrázek


Jídlo s Habanero Red

Obrázek


Starfish

Obrázek

Obrázek


Arriba a Saia

Obrázek


7 Pod

Obrázek

Obrázek


malá část sklizně 7POD

Obrázek


Naga Morich

Obrázek


Starfish

Obrázek


Aji Cito

Obrázek


Další část sklizně + ochutnávka :foods:

Obrázek


Black Tonque Scorpion

Obrázek


Habanero Pink

Obrázek


7 pod, v pozadí Naga Morich

Obrázek


Komplet

Obrázek





Uživatelský avatar
Chilli.tk
Stálý člen
Příspěvky: 226
Registrován: 08 kvě 2011 22:35
Reputace: 4
Obrázky: 0
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Sklizeň

Příspěvekod Chilli.tk » 26 čer 2011 18:49

Tákže tu máme finální část tohoto reportu kde se zaměříme na něco fotek ze sklízení, potažmo sušení a podobně.
Sušák na ovoce doporučuji opravdu kvalitně umýt než ho vrátíte dotyčnému na ovoce :firy:


Krátká ukázka (návod na řízkování rostlin)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Umyjte své ovoce před uskladněním :habanero:
Obrázek


7 pod
Obrázek

Některé papriky můžete sušit celé, jiné se vyplatí rozkrojit - obecně krájím větší chinense a vodnatější baccatum - papriky annuum obvykle můžou schnout celé

čerstvé

Obrázek


sušené k drcení

Obrázek


Naga Morich

Obrázek


Trinidad Scorpion

Obrázek


Starfish

Obrázek


Sklizeň

Obrázek


Další

Obrázek


Jalapeňo

Obrázek


Gulášek :angry1:

Obrázek

A ukázky toho co vzniklo a některých jídel :foods:

Láva :firychil:

Obrázek


Moje oblíbené - Aji Cito a sýr...

Obrázek







Tímto končím toto téma, kdyby byly otázky tak se ptejte a pomalu, plynule přecházíme do dalšího roku kdy se bude hledat vhodný kandidát na masivnější nasazení v jídelníčku, jsou papriky málo pálivé, hodně pálivé a já hledám tu chuťově výraznou, středně pálivou, kterou bych mohl zkrátka jíst co :cooking: žádá. Zatím se osvědčila Aji Cito a uvidíme co rok přinese...

Přeji příjemnou zábavu při objevování klidu který rostliny přináší a radosti, kterou máme z jejích plodů a naší péče

Howgh!

kutas71
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 23 kvě 2011 20:20
Reputace: 0
Obrázky: 0

Re: Burn in action!!!

Příspěvekod kutas71 » 06 črc 2011 18:39

Chtěl bych takovy maly a nenapadný sklenik tomu řikam luxusní pěstovani.

Uživatelský avatar
Chilli.tk
Stálý člen
Příspěvky: 226
Registrován: 08 kvě 2011 22:35
Reputace: 4
Obrázky: 0
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Burn in action!!!

Příspěvekod Chilli.tk » 27 črc 2011 19:05

Děkuju, děkuju :jolokia:

kodl1
Nový člen
Příspěvky: 12
Registrován: 15 úno 2012 15:55
Reputace: 0
Obrázky: 0
Bydliště: Brno

Re: Burn in action!!!

Příspěvekod kodl1 » 21 úno 2012 14:49

Tak ta poslední a třetí od spodu jsou moje gusto.. snad ještě nějaký víno k tomu sýru... btw pěknej nůž..

Uživatelský avatar
Chilli.tk
Stálý člen
Příspěvky: 226
Registrován: 08 kvě 2011 22:35
Reputace: 4
Obrázky: 0
Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Burn in action!!!

Příspěvekod Chilli.tk » 08 dub 2012 20:12

Ahoj, díky za pochvalu:-)
Budu se těšit na to co vyprodukuješ ty - ona je to závislost - krásné plody, výborná chuť a ještě láska z pěstování.
Uklidňující chvilky když se staráte, stresové když se vyskytnou škůdci, prostě zábava na celý život...

Chilli.tk


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2011“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů