Ty jíš uzené vcelku? Asi lepší oddíl.
Každopádně baron dělá chutě, už se těším jak to pozítří ochutnám
Ty jíš uzené vcelku? Asi lepší oddíl.
http://mnamky-recepty.webnoviny.sk/reci ... krkovicka/Zděnda-Z-Javecu píše: ↑23 úno 2017 08:44
Áno, ovšem pořád si nejsem jist, co myšleno jest marinádou, ono je to docela široký pojem co se týče chutí ;-)
Díky OMO, výbornej recept, ale asi na to nebudu mít trpělivost, nejdřív vyzkouším nasušit klasický plátkyOMO píše: ↑24 úno 2017 11:32http://mnamky-recepty.webnoviny.sk/reci ... krkovicka/Zděnda-Z-Javecu píše: ↑23 úno 2017 08:44
Áno, ovšem pořád si nejsem jist, co myšleno jest marinádou, ono je to docela široký pojem co se týče chutí ;-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů