Mě se to zatím nestalo, ale zasypávám směsí soli a cukru. Sůl obyčejná kamenná jemná a cukr krupice. Pragandu nepoužívám.MartinS píše: ↑19 dub 2021 11:34Deje se vam to co me? Uriznete maso, druhy den na tom rezu jsou krystalky soli.
Ono i ten samy den kdyz se chvili pocka.
Je zvlastni ze i treba panenka, co byla v soli sotva jeden den, je takto prosolena.
Budu si s tim solenim muset dat bacha, zda se mi totiz presolene prakticky vsechno. Krome bucku.
A to nic nebylo v soli vice nez 2 dny.
Jakoze solim dost a stejne proste subjektivne pro me je to fakt za hranou.
Těch 12 hodin se mi zdá docela málo, aby prošla sůl až do středu masa. Bude hodně záležet na velikosti masa. Pokud to budou menší kousky, tak to snad bude stačit. Každopaádně jsem zvědavá na výsledek pokusu. Držím palce ať se podaří.