tydzej - 2018, poprvé vážně!?
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
ale se mi líbí jak všichni bojují i o poslední nedozralce...
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
Máš to pěkný, taky si sklízel dosti pozdě, já rovněž. Já poslední 3 kusy nagabrainu chocolate az 3. prosince. V jak velkým květníku si měl toho nagabraina? Já to trochu s velikostí podcenil, tak dal asi jen 25 plodů na kytku, naštěstí jsem měl teda 3 kytky.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 521
- Registrován: 05 říj 2017 12:27
- Reputace: 1654
- Obrázky: 0
- Bydliště: Chudčice, 247 m.n.m.
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
Měl jsem letos jednu kytku v 10L kýblu od mléka. Vyštipoval jsem květy a pupeny do půlky června, v první vlně dala kytka +-80 plodů, oproti ostatním brzy nasadila druhou vlnu, která už dozrávala doma. Tam bylo cca. 50 papriček, byly výrazně menší než venku ve foliáku.
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
a kdy jsi to sadil??prosinec nebo až leden??
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 521
- Registrován: 05 říj 2017 12:27
- Reputace: 1654
- Obrázky: 0
- Bydliště: Chudčice, 247 m.n.m.
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem postupně sel chinensky od půlky prosince do půlky ledna. Nechával jsem si časovou rezervu, kdyby nechtělo něco vyklíčit, dával jsem jedno semínko od druhu. Takže přesné datum výsevu Nagabrainu netuším...
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
mno u těch výživnějších mám odzkoušené že sadím o vánocích a dvě kola stihnu mimo indoor v plné síle,spíš je ještě druhé kolo silnější než první,třeba naga morich první kolo 70+,druhé 150+koncem října a začátkem listopadu,letos by dala i třetí kolo,pokud by šla dovnitř,na květ nasazovala dost zběsile,ale to bych musel z chilli domku přemístit dovnitř +polovinu kytek a to by mi asi u velevtipné tak trošku neprošlo
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 521
- Registrován: 05 říj 2017 12:27
- Reputace: 1654
- Obrázky: 0
- Bydliště: Chudčice, 247 m.n.m.
Re: tydzej - 2018, poprvé vážně!?
Zdravím, tak i já už konečně uzavřu toto vlákno, neboť nová sezóna 2019 již začala. Pro někoho dřív (jako u mně), pro někoho později, ale o tom už v novém vlákně, sem to nepatří. Nakonec oba plody Peruvian Red dozrály už ke štědrovečerní večeři, byli jsme na to tři, takže než jsem stihl začít fotit, nebylo už co, páč vše bylo sežráno. Byly fajnové, první rocota, co mi chutnala.
Ježíšek byl bohatý, vo tom žádná, naježil mi samé supr věci, mmj. lístek na Masters of Rock . Nechápu, jak to ten chlapík zjistil, že bych ho chtěl!!! Ale dostal jsem i nějaké to překvapení od sestry a její rodiny, viz. foto. Originál sušené maso z Jihoafrické republiky, oliváč s chilli a také čaj. Tak jsem zvědav, ještě jsem z toho nic neotevřel, protože byla plná lednička ostatního a doteď se to všechno dojídá.
No a Silvestr byl také na pohodičku, měl jsem doma synka, takže jsme spolu o půlnoci bouchli "rychlý špunty" s příchutí broskve, mrkli na oblohu (po několika letech konečně nebyla mlha, takže byly vidět i ohňostroje) a šli do hajan.
Udělal jsem si aspoň trošku radosti a při chystání chlebíčků jsem vytvořil 3 stupně, nepálivé pro měkejše, náhodné pocestné a otce, který má dietu. Ty jsem teda nefotil. Varianta 2 byla s kolečkem Jalapeňo Maylon na zahřátí. U varianty 3 jsem se zamyslel a šáhl doprostřed regálu se steriláty, volba padla na Fatalii Red, Musím uznat, že chlebíček zahřála celkem slušně, to jako jo...
No a to je vlastně konec, jelikož je již 1. ledna 2019, je tedy čas to tady zabalit a rozbalit to jinde...
Tímto všem opožděně přeji mnoho úspěchů (nejen pěstitelských) v tomto roce a doufám, že to tady na fóru bude zase žít a samozřejmě se těším na další osobní setkání nejen se starými "xichty", ale i s nováčky!!!
Ježíšek byl bohatý, vo tom žádná, naježil mi samé supr věci, mmj. lístek na Masters of Rock . Nechápu, jak to ten chlapík zjistil, že bych ho chtěl!!! Ale dostal jsem i nějaké to překvapení od sestry a její rodiny, viz. foto. Originál sušené maso z Jihoafrické republiky, oliváč s chilli a také čaj. Tak jsem zvědav, ještě jsem z toho nic neotevřel, protože byla plná lednička ostatního a doteď se to všechno dojídá.
No a Silvestr byl také na pohodičku, měl jsem doma synka, takže jsme spolu o půlnoci bouchli "rychlý špunty" s příchutí broskve, mrkli na oblohu (po několika letech konečně nebyla mlha, takže byly vidět i ohňostroje) a šli do hajan.
Udělal jsem si aspoň trošku radosti a při chystání chlebíčků jsem vytvořil 3 stupně, nepálivé pro měkejše, náhodné pocestné a otce, který má dietu. Ty jsem teda nefotil. Varianta 2 byla s kolečkem Jalapeňo Maylon na zahřátí. U varianty 3 jsem se zamyslel a šáhl doprostřed regálu se steriláty, volba padla na Fatalii Red, Musím uznat, že chlebíček zahřála celkem slušně, to jako jo...
No a to je vlastně konec, jelikož je již 1. ledna 2019, je tedy čas to tady zabalit a rozbalit to jinde...
Tímto všem opožděně přeji mnoho úspěchů (nejen pěstitelských) v tomto roce a doufám, že to tady na fóru bude zase žít a samozřejmě se těším na další osobní setkání nejen se starými "xichty", ale i s nováčky!!!
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 hostů