tak aby to nezapadlo v jídelní sekci
na mlsounúv podnět(Baronski) jsem se pustil do sušení prasárniček s chilli a tady je resume
krkovička s Haba Red savina a bylinkama, Bučásek s Haba Bonda Ma Jacques a opět bylinky ze zahrádky velevtipné
je to luxusní záležitost s pekelným dopadem
ale kdo zkusil,nepochybil
koniash 2018
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: koniash 2018
Zdravím a utírám si hubu jak se mi sbíhají sliny. Moc pěkná práce. Ač to sleduji ze všech možných stran, nějak nemám odvahu to zkusit, nepovažuji své podmínky za ideální a tak jen tiše závidím. Ani néééé, to mňamózní maso, jako spíš pocit, že se vám daří tyto experimenty. Tedy i když jsou v podstatě léty vyzkoušené i když u nás spíše převládá klasické uzení. Moc dobrá práce jako vždy.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
tak starouši je to jednoduché jako pár facek,primo: nemáš komu co závidět,neb tvé počiny kulitypu viz omáčky,7pod,chilli con carne a spol jsou ve valné většině zážitkem na furt,to že mám v oblasti 51 opravdu ideální podmínky pro sušení masisek je jen náhoda,od listopadu do března teplota osciluje mezi 7-12C...je to původně nevytápěná šatna dva kroky z kuchyně kde je 23C,oddělené jen dveřmi,dnes je to šatna s laboratoří,ledničkama a skladem dobrot s chilli původem(chunan,omáčky a tak)....oblečení nádherného oderu ale velevtipná ještě protest nevznesla je to jenom o možnostech,po pravdě první kolo se nevyvedlo(kruté tepla v listopadu),ale zkusil jsem i hovězí svíčkovou v celku,už visí a jsem napjatý jako pružina z Tatry,zatím to vypadá good já jsem jen rád že mi má velevtipná dává prostor na mé experimenty,secundo:jinak Tvá pochvala poleštila mé ego do zrcadlového leskuErben61 píše: ↑24 pro 2018 14:43Zdravím a utírám si hubu jak se mi sbíhají sliny. Moc pěkná práce. Ač to sleduji ze všech možných stran, nějak nemám odvahu to zkusit, nepovažuji své podmínky za ideální a tak jen tiše závidím. Ani néééé, to mňamózní maso, jako spíš pocit, že se vám daří tyto experimenty. Tedy i když jsou v podstatě léty vyzkoušené i když u nás spíše převládá klasické uzení. Moc dobrá práce jako vždy.
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: koniash 2018
tak drobná úprava v oblasti 51,přibylo pár nových viselců,zcela vpravo 2ks svíčkové z mladého bejka,něco krkošky,a bučásku nešlo odolat a byl promptně říznut...morda jako z děla,chuťově 1+,pal 1+++++,slabším povahám doporučuji pouze pohled z dálky
venku na verandě už se tuní v láku dalších pár dobrot,zítra ještě míním sklouznout dolů do aglomerace pro vepřové karé ať je oblast 51 mravně vytížená
venku na verandě už se tuní v láku dalších pár dobrot,zítra ještě míním sklouznout dolů do aglomerace pro vepřové karé ať je oblast 51 mravně vytížená
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- matoha
- Stálý člen
- Příspěvky: 1321
- Registrován: 21 čer 2016 17:16
- Reputace: 564
- Obrázky: 0
- Bydliště: košice.pre niekoho je to už predná ázia prípadne ďaleký východ :)
Re: koniash 2018
Kuurnik.. Prešiel som si toto vlákno až teraz, samá žranica..
Rozmýšľal si niekedy o adopcii?
Rozmýšľal si niekedy o adopcii?
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 41 hostů