Ahoj, kolik místa by měli mít chilli papričky kolem sebe ve skleníku? Je lepší je dávat po jedné či po dvou těsně vedle sebe aby se mohly opírat? Mám momentálně tyto odrůdy.
Habanero White
Cayene pepper
Royal Black
Thai Red
Chilli Bishop´S Crown
Aji Amarillo
Jalapeňo
Skleník a chilli, počet rostlin na metr?
- Hami
- Stálý člen
- Reputace: 3
- Obrázky: 0
Re: Skleník a chilli
Ahoj,
záleží na druhu, ale minimální prostor pro 1 rostlinu je 35 cm od stonku na všechny strany, ideální je 50 cm.
Dej je určitě po jedné! Pokud jseou rostliny příliš blízko, berou si navzájem živiny...
Jako opěru použij bambusé tyčky, příp. nějaká dřevěné plaňky....
záleží na druhu, ale minimální prostor pro 1 rostlinu je 35 cm od stonku na všechny strany, ideální je 50 cm.
Dej je určitě po jedné! Pokud jseou rostliny příliš blízko, berou si navzájem živiny...
Jako opěru použij bambusé tyčky, příp. nějaká dřevěné plaňky....
Ahoj White habanero mě dělal rozlezlej keřík ,choco a red savina habenero i fatalie byl stromeček s dost širokou korunou takže prostoru raději víc .Cayen byl vysokej podobnej kozím rohům klidně bych čtyři pět kusů na metr čtvereční pokud máš málo prostoru jinak klidně také větší vzdálenost od sebe .
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,:tiphat:
je podstatné rozdělit si rotliny podle typu růstu..
Mrkněte ke mě do galerií, k mopsikovi a dalším členům, kteří by mohli mít vaše druhy a mrkněte jak to roste - po několika letech budete vědět kolik rostlin jedné odrůdy na m2.
Chilli.tk
je podstatné rozdělit si rotliny podle typu růstu..
Mrkněte ke mě do galerií, k mopsikovi a dalším členům, kteří by mohli mít vaše druhy a mrkněte jak to roste - po několika letech budete vědět kolik rostlin jedné odrůdy na m2.
Chilli.tk