Příspěvekod radkiii » 05 srp 2021 14:20
Ja som pestoval snáď všetky známe okrasky, ešte keď som býval v byte, kde nebol ani balkón. Takže čistokrvné indoor. Jediné, na čo sú dobré je to, že sú pekné. Obzvlášť, keď dozrievajú. Inak chuť bola vždy na jedno brdo - žiadna.
Praire Fire - ak si spomínam na poslednú koštovačku ešte s kolegom, tak prekvapila rýchlym a ostrým palom, po relatívne krátkej chvíli to prešlo. Inak chuť proste žiadna. Osobne okrasky nesuším. Nedáva mi to zmysel, mám nasušené na celý život z omnoho lepších paprík. Niekedy, keď mám chuť na čerstvú papriku, napríklad v praženici a není nič iné, tak si odtrhnem aj okrasku, ale inak ich vyhadzujem.
//edit: Péťa ma predbehol a v jednej vete vystihol pointu mojho príspevku