Cibule to teda hledím a jinak je vidět že se na úrodě daří
Gandalf 2025
-
Baron z Žop
- Stálý člen
- Reputace: 3493
- Obrázky: 0
Re: Gandalf 2025
Zdarec

- gandalf
- Stálý člen
- Reputace: 2624
- Kontaktovat uživatele:
Ta cibule Globo je fakt luxus - do guláše by jí bylo škoda, je hodně masitá, sladká, nepálí - za syrova výborná do všeho. Nevýhodou je, že drží hodně vody - ty vrchní suknice /mokré/ se musejí oloupat. Na uskladnění není, ale při řádné péči do zimy vydží. I chilli se začíná vybarvovat. Přebytků v květináčích se ne a ne zbavit -je fakt, že každému ňoumovi to nedám 
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Podělím se s vámi o pár dnešních obrázků. Tak jako u kolegů je i u mně znát, že zrání je opožděné, tak o měsíc. Kytek je tam více, ale je to přehuštěné, polámal bych to. Přebytky v květináčích jsem nefotil.
Nejprve moji výborní kříženci na záhon. Masité, ostré akorát, cukry...

Dále Aji Charapita ze samovýsevu, když už vzešla, tak jsem neměl to srdce ....

Samovýsev křížence předchozí Aji s Trinidad perfume - pálí jako ďas - taky mi jí bylo líto.

Velkou černou mámu znáte všichni ...

Habanero Big Bullet - mám ji v květináči, nikdo si to nevzal .. Jako zajímavost, výnos nic moc

Trinidad Perfume - loni touhle dobou jsem je už plnil tvarohovou směsí/na kyselo - lshůdka

7 POD

Brazilská Roxa

Bhutlah

Nejprve moji výborní kříženci na záhon. Masité, ostré akorát, cukry...
Dále Aji Charapita ze samovýsevu, když už vzešla, tak jsem neměl to srdce ....
Samovýsev křížence předchozí Aji s Trinidad perfume - pálí jako ďas - taky mi jí bylo líto.
Velkou černou mámu znáte všichni ...
Habanero Big Bullet - mám ji v květináči, nikdo si to nevzal .. Jako zajímavost, výnos nic moc
Trinidad Perfume - loni touhle dobou jsem je už plnil tvarohovou směsí/na kyselo - lshůdka
7 POD
Brazilská Roxa
Bhutlah
- Tea Racer
- Stálý člen
- Reputace: 9662
- Kontaktovat uživatele:
Máš to hezké, taková podzimní variace barev! Na zahradě dnes skoro -4 °C, takže tam to je jasné, včera jsme likvidovali pomrzlá rajčata, patizony atd... dneska kromě vyvýšených záhonů padlo asi vše! Jo, mám sadbu česneku Havel, můžeme vyměnit.
- gandalf
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Vážení přátelé, vše je zlikvidováno! Dnes dám sušit poslední várku chilli /směsku/ a bude pro letošek vymalováno. Abych řekl pravdu, nebyl to žádný rokenrol, to jarní zpoždění bylo znát. Asi kilčo čerstvé chu nan jsem už rozdal. Tentokrát jsem do ní dal převážně ty moje venkovní křížence, takže má spoustu cukrů a vyššího palu jsem docílil přidáním nějakého 7POT. Jinak "starou" pastu mám pro sebe 
Mějte se fajn a řádně se připravte na další sezónu. Já jsem na tom momentálně zdravotně dost nepohodlně, blok krční páteře s sebou nese další komplikace a o stavu "našeho" zdravotnictví netřeba referovat ....
Mějte se fajn a řádně se připravte na další sezónu. Já jsem na tom momentálně zdravotně dost nepohodlně, blok krční páteře s sebou nese další komplikace a o stavu "našeho" zdravotnictví netřeba referovat ....