Tea Racer 2025 - vnitřní, balkonové a venkovní pěstování.

Venkovní pěstování chilli
Tea Racer
Stálý člen
Reputace: 9550
Obrázky: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Tea Racer 2025 - vnitřní, balkonové a venkovní pěstování.

Příspěvekod Tea Racer » 01 bře 2025 09:36

MartinS píše:
28 úno 2025 19:52
Ja myslel ze ty jiffy jsou finalni "kvetinace" ve tvem pripade bych se tomu nedivil :-D
:cooking: :tiphat: :dunno:

Jo, nějaké i budou, ale letos chci dát něco poprvé na chatu, tak to trochu rozmazluji.. :jalapeno:

Vysazoval jsem letos do menších jiffu a hlavně něco do kokosových, tam živiny nejsou, tak to je další důvod. Vůbec to nelezlo, tak jsem provedl další výsevy a pochopitelně to byl impuls pro ty opozdilce a ted se to může zbláznit! Hlavně Pepa Peach, Oro de Ecuador a Monkey Face Yellow snad 100 % klíčivost, už jsem něco i rozdal, ale již asi 3. rok mi nevylezla Maraba Orange, Rocotto, Naganero a Tripadera, takže semínka budou již špatná, tak na příští rok poptám, ted to asi už nemá moc cenu někdě shánet. Loni jsem měl jedno Naganero, ale nějaký zmetek... tak uvidíme. :dunno:

MartinS
Stálý člen
Reputace: 4480

Příspěvekod MartinS » 01 bře 2025 15:47

Ja uz jsem strasne moc seminek uplne rozdal. Mam letite zbytky. Naganero zrovna uz take nemam. To prvni bylo legendarni.
Letos jsem sazel z lonskych papricek. Kliceni nebyl zadny problem (3dny nez vylezl) , dalsi zhruba 3dny nez vylezly rostlinky. Dneska jsem prave nasel uz prvni co se derou ven.
At se pestovani dari balkonovy a indoor mistre.

accuface
Stálý člen
Reputace: 3170

Příspěvekod accuface » 01 bře 2025 16:30

Maraba Orange pár semínek mám, tak kdyby jsi je chtěl, klidně ti je příští týden ještě pošlu. Odrůdu Tripadera neznám, nemáš na mysli Trepadeira Werner? Tu mám taky, mohu též přihodit, stejně jako i nějaké to Rocoto - mám variantu Red, Yellow a Montufar.

Tea Racer
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 01 bře 2025 16:49

MartinS píše:
01 bře 2025 15:47
Ja uz jsem strasne moc seminek uplne rozdal. Mam letite zbytky. Naganero zrovna uz take nemam. To prvni bylo legendarni.
Letos jsem sazel z lonskych papricek. Kliceni nebyl zadny problem (3dny nez vylezl) , dalsi zhruba 3dny nez vylezly rostlinky. Dneska jsem prave nasel uz prvni co se derou ven.
At se pestovani dari balkonovy a indoor mistre.
Ano, to první Naganero bylo nejlepší, rozdal jsem také a nechal si asi neklíčivé, ale tak treba vyleze ještě.

Dneska jsem vyhazoval 3 letou JPR, doma měla dohromady tak 100 plodů, ale nebyla 3 roky přesazená, spíš chci zkusit něco na chatě, ale bude to těžké, tady na horách skoro 800 m n.m., kdo ví, co přežije, ale AJI a Rocotta by mohla.
Ať se daří i tobe krajane, tuším jsi budějčák?

Tea Racer
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 01 bře 2025 16:53

accuface píše:
01 bře 2025 16:30
Maraba Orange pár semínek mám, tak kdyby jsi je chtěl, klidně ti je příští týden ještě pošlu. Odrůdu Tripadera neznám, nemáš na mysli Trepadeira Werner? Tu mám taky, mohu též přihodit, stejně jako i nějaké to Rocoto - mám variantu Red, Yellow a Montufar.
Jasně že Trepadeira, já to po sobě na semínkách špatně přečetl. Měl jsem všechna tři rocotta a nelepší byla klasika Red, tak kdybys mohl, rád tvou nabídku přijmu. Ta Maraba byla stálice a Tripaderu jsem chtěl pro děti kvůli nízkému palu. Kdybys měl nějakou málo palivou Aji pro děti, budu rád. Vysadil jsem z druhého sáčku snad tu černou (bud aji panca lima black nebo aji brown) vylezla, možná jsem měl od tebe?

Děkuji moc

accuface
Stálý člen

Příspěvekod accuface » 01 bře 2025 17:01

O.K. teď o víkendu to nachystám a v pondělí pošlu, ať to máš co nejdříve. Z Ajin zkusím něco málo pálivého vybrat, dejme tomu s pálivostí do 10.000 SHU. A adresu máš pořád stejnou ?

Tea Racer
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tea Racer » 01 bře 2025 17:12

accuface píše:
01 bře 2025 17:01
O.K. teď o víkendu to nachystám a v pondělí pošlu, ať to máš co nejdříve. Z Ajin zkusím něco málo pálivého vybrat, dejme tomu s pálivostí do 10.000 SHU. A adresu máš pořád stejnou ?
Ano, stále stejná adresa, jo něco méně pálivého do tech 10 000 to dají. :-)
Napiš, co pošlu na oplátku, mám stále stejný repertoár, plus minus co je ve vlákně. :cooking:

accuface
Stálý člen

Příspěvekod accuface » 01 bře 2025 18:26

Tea Racer píše:
01 bře 2025 17:12
accuface píše:
01 bře 2025 17:01
Ano, stále stejná adresa, jo něco méně pálivého do tech 10 000 to dají. :-)
Napiš, co pošlu na oplátku, mám stále stejný repertoár, plus minus co je ve vlákně. :cooking:
Na oplátku není třeba nic posílat :-). Superhoty a jiné vraždy nepěstuji a že by jsi měl nějakou Aji, kterou nemám, je málo pravděpodobné. A hlavu si s tím nedělej, je to v pohodě.

Zpět na „Venkovní galerie pěstování chilli“