Accuface 2023 - jen tak pro radost
-
- Stálý člen
- Reputace: 2419
- Obrázky: 0
Re: Accuface 2023 - jen tak pro radost
To máš super, vždy je vidět ten rozdíl. Já bych byl bez skleníku dávno v pytli. Venku už všechno pomrzlo, dokonce ani Rocota to nedala. No a ve skleníku něco trošku málo pomrzlo protože jsen neohlídal zavírání oken a jedním se dralo rajče ven a proto zůstalo pootevřené.
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3175
Vzpomínka na Erba
Přátelé, kamarádi, nevím sice, jestli je to pravda, ale na Facebooku na mě vyběhla neuvěřitelná zpráva, že nás navždy opustil Erben. Ani se mi tomu nechce věřit, může to někdo potvrdit.
- accuface
- Stálý člen
- Reputace: 3175
Ahoj všem vespolek. Počasí je stále příznivé a tak konec sezóny ještě odkládám. Pořád je co sbírat a musím říct, že letošní rok je co se týká plodnosti perfektní. O víkendu jsem zase naložil pár sklenic a zkusil udělat utopence, tak jsem velice zvědav na konečný výsledek. Do prvních dvou sklenic jsem použil Naga Hurricane od Pedra + pár Ajin, další dvě sklenice jsou jenom Ajiny, jedna sklenice je nepálivá pro dcerku a jedna jsou Ajiny s kari.
Tak hodně zdaru všem, co ještě letošní sezónu neukončili, ostatním přeji zasloužený klid.

Tak hodně zdaru všem, co ještě letošní sezónu neukončili, ostatním přeji zasloužený klid.
Taky mám pár mohykánů, protože toho je fakt spousta a tak není alespoň kvapík.
Utopenciiii

Utopenciiii