Vypadá to parádně a chutnat to bude taky jistě kosmicky!!! Taky budu muset vymyslet něco na zobku na víkend

Nemůže to být náhodou tak, že Španělé dovezli některé druhy chilli z Ameriky na Filipíny a odtud se chilli rozšířilo do Číny i Indie...Maxim píše: ↑04 úno 2023 21:03Trochu jsem se ztratil mezi BBM, BRM, BRSY a BRRRRRRMM ale asi to všechno budou capsicum činensis z jižní Ameriky ( jak si to někdo mohl splést? Je přeci kua rozdíl připlout do Chang-sha a nebo zakotvit u tropického lesa plného opic a chili papriček! );...
No to je jedno, hlavně ať pěkně rostou capsicum omo a vůbec všechny CZ odrůdy a poddruhy.
Ale podívejme se na mlsného kocóra! Vindaloo je prostě peckovní záležitost. A Tvůj plant si zaslouží jen obdiv akoniash píše: ↑20 črc 2023 22:28Zdárek všem![]()
Dnes po mně šla mlsná od božího rána,celý den jsem dumal do čeho jít na zítra do práce,ve finále kuřecí vindaloo s opékaným bramborem a bylinkama,vindaloo jsem nastřelil lžičkou svaté trojice v soli( Big Black Mama,7 Pot Apocalypse,Habanero Chocolate)
ale gryže bobr![]()
ať to roste![]()
A to ještě když jsi na inspekční cestě ke mně našel jeho plácek v centru Chrudimi! Že by místo na novou farmu?Baron z Žop píše: ↑25 črc 2023 05:16Zdarec Hyňo![]()
Co dodat???
Kufa já se na to vykváknu, vidím tvoje kytí a hned sem od božího rána nakrklej a končím s pěstem!!!
Takhle se to pánové dělá, mistr Koniash se nezapře a ještě když mu svítí slunecod Hostýnka tak na něj nikdo, ale nikdo nemá
![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti