Ako prosím ťa spracovávaš ten mangold? Mne sa ho tohto roku hodne urodilo. Občas si nejaký utrhnem do šalátu, alebo dám sliepkam, ale to nestačí. Rád by som ho aj nejako spracoval pred tým ako zmrzne, aby tá celosezónna starostlivosť oň nevyšla na zmar.
Receptů je mnoho, já ho dusím jako přílohu, sůl, pepř, olivový olej, červená cibulka.
Nebo můžeš jako špenát. Nebo do jeho listů balit maso se sýrem atd. Tak to dělá zrovna Gandalf.
Kdo má jiný nápad sem s tím. Mě ho letos sklidily nutrie před týdnem, tak zase příští rok s lepším plotem.
Jako přílohu mám trošku problém, že hořkne v puse....
S kterými rajčaty jste prosím spokojení, hlavně co se chuti týče a odolnosti proti plísni? Letos je asi počasí otestovalo, tak mě to zajímá.
Já nedám dopustit na cherolla f1.