Erben 61 - 2016
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 170
- Registrován: 24 srp 2015 17:40
- Reputace: 54
- Obrázky: 0
- Bydliště: Beroun
Re: Erben 61 - 2016
Tak jsem taky udělal srirachu podle nuselský kuchty, dal jsem 450g kapie a 150g Haba maya red a pal je tak akorát, kvasil jsem asi deset dní, je o něco řidší než originál, příště zkusím přidat trochu škrobu a jinou pálivku. Jo a je luxusní.
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
PROJEKT DŽEM CITRUSY, ŠÍPEK, SCOTCH BONNET.
Koncentrát ze šípků, jsem si připravil den předem a celková chuť tohohle výrobku je tak koncentrovaná, že Vám uvázne v chuťových pohárcích.
Zdarec.
Koncentrát ze šípků, jsem si připravil den předem a celková chuť tohohle výrobku je tak koncentrovaná, že Vám uvázne v chuťových pohárcích.
Zdarec.
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
Ahoj, ačkoliv chilli venku má po sezoně, kompletně sklizeno, v indooru jakoby mi neubývalo. Dnes jsem zpracoval poslední zbytky úrody zvenku, něco došlo, něco mělo snahu a něco ještě zelených plodů jsem svařil, tentokrát bez ovocného podílu, když nepočítám pár jablek jakože na zjemnění a nastavení hmoty. Ani s kořením jsem to nepřeháněl, takže vznikl docela syrový, ale díky množství zelených Habaner zajímavý produkt.
LAST NOTCH Habanero Green Sauce
Zdravím a.......
LAST NOTCH Habanero Green Sauce
Zdravím a.......
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Erben 61 - 2016
Jaká byla SRIRACHA kámo? Mě jede ve sklenici teprve 4. den, ale voní neskutečně.
Sice nebude nijak moc pálivá, to ta další, dal jsem do sklenice jen jednu DORSET NAGU (NAGANERO od OMA), uvidíme...
Při ochutnání nic brutus, což nechápu, ale při olíznutí dužiny papričky jsem málem umřel
Sice nebude nijak moc pálivá, to ta další, dal jsem do sklenice jen jednu DORSET NAGU (NAGANERO od OMA), uvidíme...
Při ochutnání nic brutus, což nechápu, ale při olíznutí dužiny papričky jsem málem umřel
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
BlueShark píše:Jaká byla SRIRACHA kámo? Mě jede ve sklenici teprve 4. den, ale voní neskutečně.
Sice nebude nijak moc pálivá, to ta další, dal jsem do sklenice jen jednu DORSET NAGU (NAGANERO od OMA), uvidíme...
Při ochutnání nic brutus, což nechápu, ale při olíznutí dužiny papričky jsem málem umřel
Sriracha je naprosto luxusní záležitost, musím se přiznat, že jsem jednu sklenku sežral naprosto brutálním způsobem, potíral si s tím sajrajtem chleba s máslem, pokapával žervé, přidával do hořčice. Mám stále ještě spousty chilli, takže koupím pár červených sladkých a ještě jednou naložím. Zajímavé by však mohlo být taky tohle: CHILLI PASTA CHIU CHOW najde se to i s řadou dalších receptů na
http://nuselskakuchta.blogspot.cz/2016/ ... hilli.html
Pecka pro otrlé Zdarec
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Erben 61 - 2016
Podle vůně, dost připomínající srirachu kupovanou, ale mnohem libovějśí, to tak urćitě bude. Už se nemohu dočkat...
- mab
- Stálý člen
- Příspěvky: 320
- Registrován: 05 črc 2016 17:13
- Reputace: 401
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vyškov
Re: Erben 61 - 2016
Taky u mě jedna sriracha vzniká.
Použit byl převážně vysokovoltový mix papriček kolem meaga a výš a vždy když zamíchám a olíznu lžíci (párátko nestačí) tak se rozpoutá příjemné peklo.
Komerční jsem nikdy nejedl, tak jsem zvědavej na výslednou chuť.
Použit byl převážně vysokovoltový mix papriček kolem meaga a výš a vždy když zamíchám a olíznu lžíci (párátko nestačí) tak se rozpoutá příjemné peklo.
Komerční jsem nikdy nejedl, tak jsem zvědavej na výslednou chuť.
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erben 61 - 2016
Ahoj, v krátkosti fotoreport z mého včerejšího konání. Sezona ještě nekončí....................
Dva největší opozdilci se zase naopak překvapivě zaklimatizovali ve vrátnici....
Na obrázku 2. stojí za povšimnutí i žluté kukačky od Jalapeňa SH a Thajky.
Naložil jsem další Srirachu.....protože je božíííí
A na cestu do Budějic za rodinou jsem si odsypal drobet chilli, které jsem včera pomlel, docela makačka, jak u toho nechcípnout.
Tak zdarec
Dva největší opozdilci se zase naopak překvapivě zaklimatizovali ve vrátnici....
Na obrázku 2. stojí za povšimnutí i žluté kukačky od Jalapeňa SH a Thajky.
Naložil jsem další Srirachu.....protože je božíííí
A na cestu do Budějic za rodinou jsem si odsypal drobet chilli, které jsem včera pomlel, docela makačka, jak u toho nechcípnout.
Tak zdarec
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 hostů