Ahoj, protože když tak trochu a omáčky mi nestačily, rozhodl jsem se mít své vlastní jídlo, omáčku a kořenit si podle vlastní potřeby...
Takže jsem objednal semínka a skočil přímo po hlavě do pěstování...
Odrůdy:
Aji Cito
Naga Morich
Black Tonque Scorpion
Starfish
Habanero Red
Habanero Pink
7 pod
Naga Morich
Jalapeňo
Kozí Roh
Arriba a Saia
Champion
Hungarian Cherry
Piri piri
Sazeničky
Sazeničky, některé nevyšly.
Black Tonque Scorpion
Hungarian cherry
Habanero Pink - nezralé
Piri Piri
Habanero Red
Naga Morich - nezralé
Habanero Pink
Jídlo s Habanero Red
Starfish
Arriba a Saia
7 Pod
malá část sklizně 7POD
Naga Morich
Starfish
Aji Cito
Další část sklizně + ochutnávka
Black Tonque Scorpion
Habanero Pink
7 pod, v pozadí Naga Morich
Komplet
Burn in action!!!
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Příspěvky: 226
- Registrován: 08 kvě 2011 22:35
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Sklizeň
Tákže tu máme finální část tohoto reportu kde se zaměříme na něco fotek ze sklízení, potažmo sušení a podobně.
Sušák na ovoce doporučuji opravdu kvalitně umýt než ho vrátíte dotyčnému na ovoce
Krátká ukázka (návod na řízkování rostlin)
Umyjte své ovoce před uskladněním
7 pod
Některé papriky můžete sušit celé, jiné se vyplatí rozkrojit - obecně krájím větší chinense a vodnatější baccatum - papriky annuum obvykle můžou schnout celé
čerstvé
sušené k drcení
Naga Morich
Trinidad Scorpion
Starfish
Sklizeň
Další
Jalapeňo
Gulášek
A ukázky toho co vzniklo a některých jídel
Láva
Moje oblíbené - Aji Cito a sýr...
Tímto končím toto téma, kdyby byly otázky tak se ptejte a pomalu, plynule přecházíme do dalšího roku kdy se bude hledat vhodný kandidát na masivnější nasazení v jídelníčku, jsou papriky málo pálivé, hodně pálivé a já hledám tu chuťově výraznou, středně pálivou, kterou bych mohl zkrátka jíst co žádá. Zatím se osvědčila Aji Cito a uvidíme co rok přinese...
Přeji příjemnou zábavu při objevování klidu který rostliny přináší a radosti, kterou máme z jejích plodů a naší péče
Howgh!
Sušák na ovoce doporučuji opravdu kvalitně umýt než ho vrátíte dotyčnému na ovoce
Krátká ukázka (návod na řízkování rostlin)
Umyjte své ovoce před uskladněním
7 pod
Některé papriky můžete sušit celé, jiné se vyplatí rozkrojit - obecně krájím větší chinense a vodnatější baccatum - papriky annuum obvykle můžou schnout celé
čerstvé
sušené k drcení
Naga Morich
Trinidad Scorpion
Starfish
Sklizeň
Další
Jalapeňo
Gulášek
A ukázky toho co vzniklo a některých jídel
Láva
Moje oblíbené - Aji Cito a sýr...
Tímto končím toto téma, kdyby byly otázky tak se ptejte a pomalu, plynule přecházíme do dalšího roku kdy se bude hledat vhodný kandidát na masivnější nasazení v jídelníčku, jsou papriky málo pálivé, hodně pálivé a já hledám tu chuťově výraznou, středně pálivou, kterou bych mohl zkrátka jíst co žádá. Zatím se osvědčila Aji Cito a uvidíme co rok přinese...
Přeji příjemnou zábavu při objevování klidu který rostliny přináší a radosti, kterou máme z jejích plodů a naší péče
Howgh!
Re: Burn in action!!!
Chtěl bych takovy maly a nenapadný sklenik tomu řikam luxusní pěstovani.
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Příspěvky: 226
- Registrován: 08 kvě 2011 22:35
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burn in action!!!
Děkuju, děkuju
Re: Burn in action!!!
Tak ta poslední a třetí od spodu jsou moje gusto.. snad ještě nějaký víno k tomu sýru... btw pěknej nůž..
- Chilli.tk
- Stálý člen
- Příspěvky: 226
- Registrován: 08 kvě 2011 22:35
- Reputace: 4
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Burn in action!!!
Ahoj, díky za pochvalu:-)
Budu se těšit na to co vyprodukuješ ty - ona je to závislost - krásné plody, výborná chuť a ještě láska z pěstování.
Uklidňující chvilky když se staráte, stresové když se vyskytnou škůdci, prostě zábava na celý život...
Chilli.tk
Budu se těšit na to co vyprodukuješ ty - ona je to závislost - krásné plody, výborná chuť a ještě láska z pěstování.
Uklidňující chvilky když se staráte, stresové když se vyskytnou škůdci, prostě zábava na celý život...
Chilli.tk
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů