Urcite nevesit a urcite ne jen klasicky na nit. Pokud nemas absolutne suchy byt, tak budou vevnitr plesnivet.
Ja jsem susil letos v susicce(mel jsem ji samozrejme na balkone), je to asi nejlepsi. Nebo se daji treba papricky nakrajet na kolecka a dat na papir (proste na mensi kousky aby lepe uschly)
Trouba urcite ne. Nechces se doma udusit.
Jinak rozemelu jen to co potrebuji, neni dobre si rozemlit chilli do foroty. Zbytecne prichazis o pal, chut a vuni.
Proto susim a skladuji ve velkych kusech
Melu timto:
https://www.alza.cz/bosch-tsm6a013b-d5497609.htm
nejlepsi mlynek co jsem kdy mel.
Letos to bylo takto:
Papricky delam na kolecka nebo ukrojim zadek a rozkrojim podelne. Vyndam co nejvice seminek pryc a susim jen slupku.
Pri nakrajeni na kolecka se seminka hure vyndavaji. Kdyz jsou podelne tak nehtem v pohode.
Akorat to chce dvoje chirurgicke rukavice (minimalne)
Zrovna vcera jsem susil druhou a posledni varku 7 pater susicky, cca 14 hodin na stredni vykon.