Kuřecí na chilli
Napsal: 02 lis 2013 12:04
Tááákže jak se to rozmohlo s tima receptama tak sem taky jeden přídám je to vec na ktere regulerne zavislačím asi tak pul roku a jelikož je to jednoduche jak facka tak to zvladam i sám 
taaakže potřebujeme
Chilli papričky (jakykoli ja použivam morugy ostatni mi došli)
Olej na smažení
Smetanu na šleháni ja preferuji 30%+
Chilli masalu
Kari
Sojovou omáčku
mrazenou zeleninu (preferuji kukuřici hrášek mrkev sladkapaprika smes se jemnuje benátská)
Kuřecí prsa 200g cca
Ryži 4 sáčky jelikož jsem nenažrany
Nivu stačí kousek neni nutny ale je to dobrý
A jako neduležitou součást občas do šlehačky vmícham trochu Mad dog aby to melo říz

Takže prvni si osmažim na oleji(stači trošku) hodně najemno nakrájenou chilli papričku(paprička musi byt hodne najemno nasekaná pokud použivate nejake silné) ke ktere po chvili dam zeleninu a za ustavičného kašláni mícháme

potom přidám kureci prsa nakrajeny na kousičky osolim-napul se sojovkou, přidám trochu kari, chilli masalu

když je maso osmažené přidám šlehačku a v připade že mam i nivu
přidám jeste nivu a pak necham dovařit dokud to trošku nezhoustne pokud máme sebevražedné sklony nebo máme potřebu škytat u oběda muže se do šlehačky namichat nejaka omáčka (ja použivam maddog) hlavni je rozmichat ji do šlehačky než se to naleje k masu aby byla palivost rovnomerná a nejaky kousek masa mě nesestřelil do kolen

a takhle to pak vypadá

Nakonec si to promícham s uvařenou ryží a muže se bagrovat
cele to trva asi 50 minut se všim připadně kulturnejší lidé si mužou udelat kopečky a zalit je omáčkou
Jinak co se tyče papriček hrozne rad chci nekdy zkusit dat Jalapeno to by tam sedlo asi uplně božsky

taaakže potřebujeme
Chilli papričky (jakykoli ja použivam morugy ostatni mi došli)
Olej na smažení
Smetanu na šleháni ja preferuji 30%+
Chilli masalu
Kari
Sojovou omáčku
mrazenou zeleninu (preferuji kukuřici hrášek mrkev sladkapaprika smes se jemnuje benátská)
Kuřecí prsa 200g cca
Ryži 4 sáčky jelikož jsem nenažrany
Nivu stačí kousek neni nutny ale je to dobrý

A jako neduležitou součást občas do šlehačky vmícham trochu Mad dog aby to melo říz
Takže prvni si osmažim na oleji(stači trošku) hodně najemno nakrájenou chilli papričku(paprička musi byt hodne najemno nasekaná pokud použivate nejake silné) ke ktere po chvili dam zeleninu a za ustavičného kašláni mícháme

potom přidám kureci prsa nakrajeny na kousičky osolim-napul se sojovkou, přidám trochu kari, chilli masalu
když je maso osmažené přidám šlehačku a v připade že mam i nivu

a takhle to pak vypadá
Nakonec si to promícham s uvařenou ryží a muže se bagrovat

Jinak co se tyče papriček hrozne rad chci nekdy zkusit dat Jalapeno to by tam sedlo asi uplně božsky
