Pimientos de Padrón
Napsal: 10 úno 2012 00:36
Pimientos de Padrón fritos
Smažené papričky Pimientos de Padrón (zelené)
Jedná se o typický recept ze Španělské provincie Galicia.
Tyto velice chutné papričky opláchneme a dobře osušíme.
Na pánvici rozpálíme trochu olivového oleje a celé papričky asi dvě až tři minuty zprudka osmahneme.
Potom papričky vysypeme do mysky vystlané savým papírem kvůli odstranění přebytečného tuku.
A následně servírujeme na talíři posypané solí. Španělé vědšinou používají sůl hrubou.
Vynikající jsou taky grilované.
V Galícii nechybý tento rychlý a jednoduchý pokrm na žádné párty.
Můžu jenom doporučit.
Dobrou chuť.
Odkaz na obrázky: http://www.google.cz/search?q=pimientos ... 64&bih=643" onclick="window.open(this.href);return false;

Smažené papričky Pimientos de Padrón (zelené)
Jedná se o typický recept ze Španělské provincie Galicia.
Tyto velice chutné papričky opláchneme a dobře osušíme.
Na pánvici rozpálíme trochu olivového oleje a celé papričky asi dvě až tři minuty zprudka osmahneme.
Potom papričky vysypeme do mysky vystlané savým papírem kvůli odstranění přebytečného tuku.
A následně servírujeme na talíři posypané solí. Španělé vědšinou používají sůl hrubou.
Vynikající jsou taky grilované.
V Galícii nechybý tento rychlý a jednoduchý pokrm na žádné párty.
Můžu jenom doporučit.
Dobrou chuť.
Odkaz na obrázky: http://www.google.cz/search?q=pimientos ... 64&bih=643" onclick="window.open(this.href);return false;
