Stránka 1 z 1

Pimientos de Padrón

Napsal: 10 úno 2012 00:36
od HCST
Pimientos de Padrón fritos
Smažené papričky Pimientos de Padrón (zelené)

Jedná se o typický recept ze Španělské provincie Galicia.

Tyto velice chutné papričky opláchneme a dobře osušíme.
Na pánvici rozpálíme trochu olivového oleje a celé papričky asi dvě až tři minuty zprudka osmahneme.
Potom papričky vysypeme do mysky vystlané savým papírem kvůli odstranění přebytečného tuku.
A následně servírujeme na talíři posypané solí. Španělé vědšinou používají sůl hrubou.
Vynikající jsou taky grilované.

V Galícii nechybý tento rychlý a jednoduchý pokrm na žádné párty.
Můžu jenom doporučit.
Dobrou chuť.

Odkaz na obrázky: http://www.google.cz/search?q=pimientos ... 64&bih=643" onclick="window.open(this.href);return false;


:chilli:

Re: Pimientos de Padrón

Napsal: 10 úno 2012 10:29
od Maxim
Osmažené na olivovém oleji s trochou mořské soli a se studeným pivem! :foods: ...eee to bych si dal.

Re: Pimientos de Padrón

Napsal: 02 zář 2012 15:45
od amos.zamba
Kde bych sehnal semínka ? Díky.