Recept na Kung Pao s chilli
Napsal: 19 bře 2011 08:51
				
				Recept na Kung Pao s chilli
[thumbnail]gallery/image.php?album_id=430&image_id=5234[/thumbnail]
Suroviny:
150g kuřecí maso
červené pálivé papričky
50g arašídy
cibulka
zázvor
česnek
sůl
cukr
ocet - černý
glutaman
vajíčko
voda
sojová omáčka
sezamový olej
solamil
Příprava:
rozpálíme olej, osmahneme papričky, přidáme kuřecí maso, sojovou omáčku, sůl, cukr, ocet a trochu vody, smažíme až je maso měkké, potom přidáme osmažené arašídy, rozmíchaný solamil a na konec trocha sezamového oleje
			[thumbnail]gallery/image.php?album_id=430&image_id=5234[/thumbnail]
Suroviny:
150g kuřecí maso
červené pálivé papričky
50g arašídy
cibulka
zázvor
česnek
sůl
cukr
ocet - černý
glutaman
vajíčko
voda
sojová omáčka
sezamový olej
solamil
Příprava:
- maso nakrájíme a osolíme
- arašídy namočíme do vody a oloupeme
- do rozmíchaného vajíčka přimícháme solamil
- osmažíme oloupané arašídy
- do masa přidáme připravené vajíčko
rozpálíme olej, osmahneme papričky, přidáme kuřecí maso, sojovou omáčku, sůl, cukr, ocet a trochu vody, smažíme až je maso měkké, potom přidáme osmažené arašídy, rozmíchaný solamil a na konec trocha sezamového oleje
 Trochu jsem hledal na netu a našel výrobu nefermentované sojovky, cituji " Sójové boby se vaří 15 až 20 hodin v kyselině chlorovodíkové. Po odstranění aminokyseliny se směs zchladí, aby se ukončila hydrolytická reakce. Aminokyselinový roztok se dále neutralizuje, lisuje, míchá s aktivním uhlím a v závěrečné fázi znovu přefiltruje. Barvu, vůni a chuť získá tento hydrolizovaný rostlinný protein přidáním karamelové barvy, kukuřičného sirupu a soli. Konečný produkt se rafinuje a balí. V žádném případě by ji neměly konzumovat děti" ...bych se teda nedal, tohle zní lépe-
  Trochu jsem hledal na netu a našel výrobu nefermentované sojovky, cituji " Sójové boby se vaří 15 až 20 hodin v kyselině chlorovodíkové. Po odstranění aminokyseliny se směs zchladí, aby se ukončila hydrolytická reakce. Aminokyselinový roztok se dále neutralizuje, lisuje, míchá s aktivním uhlím a v závěrečné fázi znovu přefiltruje. Barvu, vůni a chuť získá tento hydrolizovaný rostlinný protein přidáním karamelové barvy, kukuřičného sirupu a soli. Konečný produkt se rafinuje a balí. V žádném případě by ji neměly konzumovat děti" ...bych se teda nedal, tohle zní lépe-