Uskladnit ho v igelpytlech jsem se právě obával (kvuli plísním a nedostatku kyslíku) v době kdy nemrzne. Pokud s tím není problém, prima, tohle využiju po letošní sezóně.
S přeschnutím počítám jako s jistotou a (zatím jen) odhaduju že u mého pěstebního systému to nebude ničemu vadit, on si vodu zase postupně nabere dřive než se v něm ocitnou kytky.
Rozklad: jasně, to doufám, a proto taky žehrám na váhavý příchod zimy, ideálně jsem potřeboval aby začalo mrznout než substrát zcela vyschne, vnitřní ledová drtička, krystalky ledu roztrhají a namelou materiál i na buněčné úrovné a připraví ideální výživu pro půdní mikrorganismy bez kterých se kytky neobejdou. Asi bych ho měl poněkud navhlčit a doufat. Ona má ta poloha na Šumavě i svoje výhody
I když, při aktuální dlouhodobé lokální předpovědi (do konce ledna není den kdy by mrzlo i v poledne) je spíš otázka jestli už nějaký nevyndat a nezasadit první rundu salátu, než budou z chilli sazeničky, tak by se stihli i dvě rundy
