Stránka 1 z 1

Red Habanero - 2. rok

Napsal: 23 kvě 2020 14:39
od Jamik
Ahojte přátelé,
jsem zde nový, je mně 53 let a miluju pálivé papričky.
V roce 2011 se mně povedlo vypěstovat Trinidad Scorpion Morugu o výšce 180 cm.
Sklizeň byla bohatá, ale přesto, že mám ostrá jídla ve velké oblibě byla Moruga pro mě příliš velký hardcore.
Vloni v dubnu jsem dostal od syna Vojty sazenici Red Habanero (moje volba), že které jsem získal
celkem dost plodů, ale množství nebylo pro mě tak zásadní, jako ona znamenitá chuť této chilli papričky.
Proto jsem se rozhodl ji zkusit přezimovat a výsledek mého snažení (foceno dnes - 23.5. 2020) uvidíte v mém albu.

Re: Red Habanero - 2. rok

Napsal: 23 kvě 2020 15:20
od Bonebreakers
Jen nechápu proč to chilli držíš ve tmě za staženou žaluzií ?!

Re: Red Habanero - 2. rok

Napsal: 23 kvě 2020 15:26
od vsezved
Nemyslím si, že by jí měl ve tmě. To určitě zatáhl, aby byla na foto slespoň trochu vidět, protože měl moc protisvětla a nemá pořádný blesk.

Re: Red Habanero - 2. rok

Napsal: 23 kvě 2020 15:30
od Jamik
Ano, bylo to kvůli focení mobilem