meera
Napsal: 07 dub 2017 15:10
Zdravím všechny milovníky chilli, rostlin a pěstování...
Jmenuju se Mira, jsem ze Zlína a rozhodl jsem se přispět do fóra. Nějakou chvilku už se tu potuluji, čtu vaše příspěvky, hledám rady a inspiraci, tak jsem si řekl, že by nebylo od věci se také podělit. Chilli se věnuju asi tři nebo čtyři roky, ale nějaká trochu lepší sezona proběhla až loni. Ve Zlíně bydlím v paneláku, takže se snažím využívat balkon. Jasně, chtěl bych zahrádku a skleník, ale je třeba pracovat s tím co je
Nejsem fanatik do superpálivek, jdu spíš po chuti a rád zkouším různé možnosti využití a různé druhy. Moje odolnost je tak někde na hranici Habanera Rád vařím, takže papričky hojně využívám v kuchyni. Jsem fanoušek curry které jsem se naučil jíst v Anglii a od té doby si ho s oblibou připravuji v různých variantách a lá Vindaloo / Madras / Korma...
Letos se s vámi podělím o své počínání. Updaty z balkonu se budu snažit cpát sem do vlákna: venkovni-galerie-pestovani-chilli/meera ... t4986.html
Ke svému stručnému introduction přikládám pár fotek z loňska. Na výsledku se velkou měrou podílel můj kámoš a spolupěstitel Stanley (zdarec!) a má drahá polovička, která pro rostlinky pomáhá vytvářet neocenitelné fluidum...
Vloni jsme pěstovali následující: Habanero Chocolate, Black Tongue Scorpion, Black Pearl, Devils Tongue White, Jalapeno Mammoth, klasické kulaté červené, neznámej macek a neznámý mix čehosi z předloňska
Klíčení...
Předpěst u Stanleyho ve skleníku...
Na balkoně...
Black Pearl...
Červenej macek...
Neznámý mix...
Jmenuju se Mira, jsem ze Zlína a rozhodl jsem se přispět do fóra. Nějakou chvilku už se tu potuluji, čtu vaše příspěvky, hledám rady a inspiraci, tak jsem si řekl, že by nebylo od věci se také podělit. Chilli se věnuju asi tři nebo čtyři roky, ale nějaká trochu lepší sezona proběhla až loni. Ve Zlíně bydlím v paneláku, takže se snažím využívat balkon. Jasně, chtěl bych zahrádku a skleník, ale je třeba pracovat s tím co je
Nejsem fanatik do superpálivek, jdu spíš po chuti a rád zkouším různé možnosti využití a různé druhy. Moje odolnost je tak někde na hranici Habanera Rád vařím, takže papričky hojně využívám v kuchyni. Jsem fanoušek curry které jsem se naučil jíst v Anglii a od té doby si ho s oblibou připravuji v různých variantách a lá Vindaloo / Madras / Korma...
Letos se s vámi podělím o své počínání. Updaty z balkonu se budu snažit cpát sem do vlákna: venkovni-galerie-pestovani-chilli/meera ... t4986.html
Ke svému stručnému introduction přikládám pár fotek z loňska. Na výsledku se velkou měrou podílel můj kámoš a spolupěstitel Stanley (zdarec!) a má drahá polovička, která pro rostlinky pomáhá vytvářet neocenitelné fluidum...
Vloni jsme pěstovali následující: Habanero Chocolate, Black Tongue Scorpion, Black Pearl, Devils Tongue White, Jalapeno Mammoth, klasické kulaté červené, neznámej macek a neznámý mix čehosi z předloňska
Klíčení...
Předpěst u Stanleyho ve skleníku...
Na balkoně...
Black Pearl...
Červenej macek...
Neznámý mix...