Stránka 1 z 2

KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 16:39
od KarlosH
Zdravím všechny chilližrouty, pocházím ze Šebetova(malá vesnice 50km nad Brnem), ale převážně žiju v Českých Budějovicích. K pěstování chilli mě přivedl Vašek Jíška, od kterého jsem dostal loni několik semínek.Byla to semínka druhu Habanero Red, Yellow, Bischop, Pennis paper, Infinity a Rawit. Všechny papriky co jsem zasadil, jsem také úspěšně a s nadšením sklidil. Něco jsem zavařil, usušil, namrazil. Omáčky jsem letos dělal jenom dvě a to švestkovou a dýňovou. Zvolil jsem je asi proto, že jsou podle většiny snadné na přípavu a mají i super chuť.
Zrovna dnes, jsem přijel ze svého prvního chilli srazu, který se konal v kempu Dachov. Bylo to tam super, tímto bych chtěl ještě jednou poděkovat všem zúčastněným, že mě jako nováčka vzali snad s radostí mezi sebe. Ze srazu jsem si odvezl hlavně dobré vzpomínky, nějakou tu omáčku a asi 15 odrůd paprik. Takže příští sezóna bude pro mě taková zajímavější. Nevím co bych sem už dál napsal no....Snad je to napsaný tak nějak srozumitelně. Hezkej zbytek dne všem! :)

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 17:23
od Zrzek
Tak vítej mezi nás, lepší seznamovací večírek si zažít asi nemohl. A lepšího "učitele" Vaška taky ne :-)
Ať se ti v příští sezoně zadaří.

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 17:30
od Baron z Žop
Jááá tož vitaj synku :tiphat:

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 17:33
od oskar69
vítej mezi námi, musím říct, že tvé pojetí dýňovky je fantastické - pikantní dýňová pomazánka

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 19:07
od OMO
Tě pic a vitaj ! Nejlepší dýňovka ze všech ! Když tak to hoď do receptů.

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 19:23
od mab
Dýňovka luxus, navrátila mi víru v jedlost Hokkaido :respect:
A vítej na fóru.

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 19:36
od Erben61
:thumbup: Vítám Tě na fóru Mladej. To jsem já Starej :thumbup:
Velkej :respect: za tu omajdu !!!!!!
27601......čus třeba někdy v Budějkách

Re: KarlosH

Napsal: 02 říj 2016 20:50
od MartinS
Vitej chlape i kdyz to uz je vlastne ted jen formalita :-)
Tvoje mlade maso na grillu bylo senzacni.