Stránka 1 z 3
hoi
Napsal: 27 úno 2013 16:31
od bremic
jsem milovník všeho pálivého včetně pikantností

Re: hoi
Napsal: 27 úno 2013 18:07
od Dr.Pedr
Re: hoi
Napsal: 04 bře 2013 17:04
od bremic
Jak se daří? Příští týden jdu jako každoročně pálit aby bylo na výrobu pálivých dobrot. Nevím jestli se obrázek zobrazí...
je to macerát 80 ks Dubai ve Slivovici. Pro ozdobu je tam jedna Puya

Re: hoi
Napsal: 04 bře 2013 21:18
od chocolate
Ta tvoja pálenka ale musí mít sílu! Panáček po ránu a dožít se 200 let.

Re: hoi
Napsal: 05 bře 2013 07:04
od Wiking
Nadherny produkt na vypaleni cerva

Ja osobne bych tohle nemohl, ale komu to chutna, tomu drzim palce.
Re: hoi
Napsal: 06 bře 2013 09:26
od mruuh
Este krajsie to bude az casom ta Puya zmeni farbu do biela. Na zdravie!

Re: hoi
Napsal: 19 bře 2013 06:36
od bremic
Tak z letošní jsem udělal jednu butylku Bhut Jolokia. Jednu jsem dostal jako dárek při objednávce. Půlku jsem "zežral" a druhou dal do šlivovic. Chutná znamenitě
[img=center]
http://www.czcarp.cz/img/bj.JPG[/img]
Re: hoi
Napsal: 19 bře 2013 10:55
od Keldon
Ako to robis? Len tam vlozis papricku a nechas to tak? Ako dlho trva, kym je ready?
Doniesol som domov teraz 10l slivovice, tak by som nejaku skusil vylepsit.