Recept na De Arbol domácí pálivá omáčka
Napsal: 05 srp 2010 15:51
Recept na De Arbol domácí pálivá omáčka (1 šálek) = 280 ml)
2 šálky De Arbol Chiles (dá se použít i sušené)
2 1/4 šálky vody
3 polévkové lžíce bílého octa
3/4 lžičky soli Kosher
1 stroužek česneku.
Namočte chiles v horké vodě asi 30 minut. Přidejte zbytek surovin a směsí. Omáčka je fantastická k hovězímu masu. A k marinování hovězího a vepřového masa.
2 šálky De Arbol Chiles (dá se použít i sušené)
2 1/4 šálky vody
3 polévkové lžíce bílého octa
3/4 lžičky soli Kosher
1 stroužek česneku.
Namočte chiles v horké vodě asi 30 minut. Přidejte zbytek surovin a směsí. Omáčka je fantastická k hovězímu masu. A k marinování hovězího a vepřového masa.