African pálivá chilli omáčka
Napsal: 05 srp 2010 15:42
African domácí chilli omáčka
12 Chilli Peppers - red savina, habanero
1 malá sladká paprika
2 stroužky česneku
1 střední cibule
2 plechovky rajčatového protlaku
4 lžíce octa
1 čajová lžička cukru
1 čajová lžička soli
Odstraňte stonky a semena z papriky - přijmout nezbytná opatření při manipulaci s feferonkami.
Nakrájet feferonky, zelený pepř, česnek a cibuli (nebo použít mixér). Spojit všechny složky v omáčce na pánvi. Vaříme hodinu nebo dvě. Přidejte kayenský pepř, je-li to žádoucí.
Dáme do sterilizované sklenice do chladu.
Omáčka se hodí jako marináda na kuřecí, vepřové maso.
12 Chilli Peppers - red savina, habanero
1 malá sladká paprika
2 stroužky česneku
1 střední cibule
2 plechovky rajčatového protlaku
4 lžíce octa
1 čajová lžička cukru
1 čajová lžička soli
Odstraňte stonky a semena z papriky - přijmout nezbytná opatření při manipulaci s feferonkami.
Nakrájet feferonky, zelený pepř, česnek a cibuli (nebo použít mixér). Spojit všechny složky v omáčce na pánvi. Vaříme hodinu nebo dvě. Přidejte kayenský pepř, je-li to žádoucí.
Dáme do sterilizované sklenice do chladu.
Omáčka se hodí jako marináda na kuřecí, vepřové maso.