Chilli omáčky
Napsal: 26 srp 2015 18:28
Zdravím všechny,sezona je v plném proudu,sklizeno slušné množství annumek(fireflame,damian,kristian,koral),začínají se vybarvovat první haba,bohužel fotky jsem nedělal.
Můj dotaz:Měl jsem v plánu úrodu zpracovat na omáčky,konkrétně se mi líbila meruňková a s višněmi.Nějak se mi ale nepotkaly suroviny,když zrálo ovoce,papriky teprve nasazovaly plody.Co bude lepší pro příště,použít čerstvé ovoce a sterilované nebo sušené chilli,nebo raději čerstvé papriky a konzervované ovoce,případně jinou kombinaci?
Díky
Můj dotaz:Měl jsem v plánu úrodu zpracovat na omáčky,konkrétně se mi líbila meruňková a s višněmi.Nějak se mi ale nepotkaly suroviny,když zrálo ovoce,papriky teprve nasazovaly plody.Co bude lepší pro příště,použít čerstvé ovoce a sterilované nebo sušené chilli,nebo raději čerstvé papriky a konzervované ovoce,případně jinou kombinaci?
Díky