"Severské papričky"
Napsal: 31 bře 2014 16:02
Jen malý update o tom, jak se daří papričkám tady v "zemi sobů". Sníh ještě všechen neroztál a přes noc mrzne až praští. Semtam, když svítí slunce tak je dám odpoledne na hodinku, dvě do skleníku. Jinak je mám doma u okna a nekolik hodin denně prisvěcuju.
Pimenta Diomar (chinense), budoucí bonchi.
Piment d'Espelette (Annuum), do kuchyně, úplně na všechno
Pequante (Baccatum), novinka pro letošek
Aji Cristal (Baccatum), moje nejoblíbenější Aji
Pimenta Diomar (chinense), budoucí bonchi.
Piment d'Espelette (Annuum), do kuchyně, úplně na všechno
Pequante (Baccatum), novinka pro letošek
Aji Cristal (Baccatum), moje nejoblíbenější Aji