HotFox - 2 kapsaicinový pokus
Napsal: 26 dub 2013 11:36
Tak, po prvej "warmup" sezóne sa tento rok pokúšam o seriózne pestovanie. Síce po dlhšiom klíčení(skúsil som jiffy) bola nakoniec klíčivosť atakujúca 95%, čo pokladám celkom za úspech. Všetko prebiehalo vpohode, kým som sa nedal susedom nahovoriť na jeho "skvelý" substrát o ktorom sme neskor zistili, že vobec nie je vyrobený na slovensku ako sme si mysleli ale bol to pure made in Poland. Neviem, čím to bolo spôsobené, vyzeral naozaj ako všetky iné priesadbové substráty, dokonca Perlit included, no papričkám sa v ňom absolutne vobec nechcelo rásť. Keď som sa ich nakoniec rozhodol v hodine 12 presadiť, zistil som že v nom vobec netvorili korenový systém. Vznikol mi tak bohužial 3 týždenný časový sklz. Teraz sa už majú k svetu a v priebehu budúceho týždňa by som chcel časť presunúť do skleníka, časť ostane v črepníkoch v zimnej zahrade.
this year:
Chupetinho II, Cayenne Yellow, Cheyrosa, Loco, Numex, Aji Amarilo, Beni Highlands, Praire Fire, Bulgarian Carot
Habanero Red, Magnum Orange, Neon Yellow, Madamme Jeanette, Black Stinger, Jamaican Red Hot, Haes XX, Pimienta Diomar,
Dúfam, že aj s časovým sklzom zvládneme dozrieť . Čo myslíte?
starie foto som si bohužial svojím pričinením vymazal, takže fotodokumentacia až od minulého týždňa
neskoro sadené habanero ktoré mi bolo luto vyhodit,tak som sa pokusil o prezimovanie. Má sice trocha tenku stonku, ale uz sa pracuje na "konštrukci".
už se klubou
this year:
Chupetinho II, Cayenne Yellow, Cheyrosa, Loco, Numex, Aji Amarilo, Beni Highlands, Praire Fire, Bulgarian Carot
Habanero Red, Magnum Orange, Neon Yellow, Madamme Jeanette, Black Stinger, Jamaican Red Hot, Haes XX, Pimienta Diomar,
Dúfam, že aj s časovým sklzom zvládneme dozrieť . Čo myslíte?
starie foto som si bohužial svojím pričinením vymazal, takže fotodokumentacia až od minulého týždňa
neskoro sadené habanero ktoré mi bolo luto vyhodit,tak som sa pokusil o prezimovanie. Má sice trocha tenku stonku, ale uz sa pracuje na "konštrukci".
už se klubou