Stránka 1 z 1

Jaké chilli do guláše?

Napsal: 04 lis 2012 12:31
od Tremor
Zdravím, právě vařím guláš a chtěl bych do něj dát chilli který jsem letos poprvé vypěstoval.
Ale nevím kolik toho tam mam dát, aby to bylo příjemně pálivé (pot na čele nevadí) ale aby se to dalo jíst a nemusel ho vyhodit... :firy:

Mám tu tyhle odrůdy:
Black Pearl
Bolivian Rainbow
Ethiopian Red

Všechny jsou v sušeném stavu.

Poraďte prosím začátečníkovi.

Re: Jaké chilli do guláše?

Napsal: 04 lis 2012 14:15
od gandalf
Já bych ti doporučoval tam to chilli přidávat postupně po menších částech, abys mohl ostrost regulovat. Já osobně do guláše preferuji sladší odrůdy. Potom dochutím ostřejším.

Re: Jaké chilli do guláše?

Napsal: 04 lis 2012 18:52
od Tremor
No tak sem tam nakonec hodil jednu Bolivian Rainbow (asi 4cm dlouhou) a není to vůbec znát.
Tak příště zkusím přidat víc.

Re: Jaké chilli do guláše?

Napsal: 04 lis 2012 18:55
od gandalf
Musíš ochutnávat :-)

Re: Jaké chilli do guláše?

Napsal: 16 led 2013 17:22
od stalker251
dej tam morugu a infinity :hot: :smoketoil: :jolokiatoilet: