Stránka 1 z 2

Uzení chilli

Napsal: 28 lis 2011 20:52
od honzap92
Zkoušel už někdo udit sušené chilli? Někde jsem viděl sušené a potom uzené rajčata a tuším že i papriky . Tak by mě zajímalo jestli to někdo už zkoušel :firychil:

-- 28 lis 2011 20:52 --


Re: Uzení chilli

Napsal: 28 lis 2011 21:51
od Hami
S tím zkušenosti nemám. Udili jsme pouze čerstvé papričky po sklizni ...

Re: Uzení chilli

Napsal: 28 lis 2011 22:39
od honzap92
a jaký byl výsledek?

Re: Uzení chilli

Napsal: 29 lis 2011 07:18
od Hami
Luxusní, vážně doporučuji....
Když k tomu přidáš do udírny pár klobásek a jiných pochutin, hned je lépe na světě :-)

Re: Uzení chilli

Napsal: 29 led 2012 08:20
od Herkules
VYskouším...... Zní to dobře... :-D

Re: Uzení chilli

Napsal: 29 led 2012 11:56
od Hami
A chutná ještě lépe :-D

Re: Uzení chilli

Napsal: 05 říj 2014 18:39
od Dr.Pedr
Chystám se udit chilli papričky...nejdříve je čerstvé vyudím (teplý kouř max. do 80C)...nejlépe přes noc...(cca 8-10 hod (dub + třešeň))...poté dosuším v sušičce...máte někdo více zkušeností...jak na to...??? :tiphat:

Re: Uzení chilli

Napsal: 05 říj 2014 19:19
od gandalf
Já vyzkouším "tekutý kouř" při sušení. Používám ho do jednoho druhu omáčky - zajímavý výsledek.