Čínská marináda Hoisin (vepořvé / kachní / kuřecí)
Napsal: 03 dub 2011 21:36
Čínská marináda Hoisin Na 750g vepřových kotlet, kachních prsíček nebo kuřecích stehen
Marináda na vepřové maso
Suroviny:
250 ml omáčky hoisin
2-3 lžíce rýžového vinného octa
5 stroužků česneku, jemně sekaného
špetka kořenící směsi 5 vůní
1 lžíce cukru
2 lžíce sezamového oleje
kapka tabasca
Postup přípravy:
Všechny přísady smíchejte ve skleněné míse.
Maso marinujte doporučenou dobu, nebo přes noc v chladničce.
Marináda na vepřové maso
Suroviny:
250 ml omáčky hoisin
2-3 lžíce rýžového vinného octa
5 stroužků česneku, jemně sekaného
špetka kořenící směsi 5 vůní
1 lžíce cukru
2 lžíce sezamového oleje
kapka tabasca
Postup přípravy:
Všechny přísady smíchejte ve skleněné míse.
Maso marinujte doporučenou dobu, nebo přes noc v chladničce.