Sladká hořčičná marináda (jakýkoliv druh masa / ryby)
Napsal: 03 dub 2011 20:41
Sladká hořčičná marináda Na 750g masa nebo ryb
Suroviny:
60g meruňkového džemu či marmelády
30 g medu
1 lžíce francouzské hořčice
1 lžíce hnědého cukru (třtinového)
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce sezamového oleje
Postup přípravy:
Ve velké skleněné míse smíchejte všechny přísady dohromady.
Přidejte kousky masa a nechte marinovat, nejlépe do druhého dne.
Zprudka opečte na horkém grilu, protože při dlouhém pečení se cukr spálí.
Použití:
Dokonalé k marinování kuřecích křídélek, krevet, jehněčích kotlet.
Suroviny:
60g meruňkového džemu či marmelády
30 g medu
1 lžíce francouzské hořčice
1 lžíce hnědého cukru (třtinového)
1 lžíce jablečného octa
1 lžíce sezamového oleje
Postup přípravy:
Ve velké skleněné míse smíchejte všechny přísady dohromady.
Přidejte kousky masa a nechte marinovat, nejlépe do druhého dne.
Zprudka opečte na horkém grilu, protože při dlouhém pečení se cukr spálí.
Použití:
Dokonalé k marinování kuřecích křídélek, krevet, jehněčích kotlet.