Stránka 1 z 1

Pikantní sýr

Napsal: 19 úno 2014 01:12
od bremic
Eidam rozkrájejte na malé kostky (cca 2x2 cm) , hojně prosypte Vámi oblíbeným chilli - doma ujíždíme na jolokii a dejte do srnčího hřbetu nebo nějaké silikonové formy. V troubě potom okořeněný sýr nechte zase "spojit" při cca 80-90°C. Vychladlý sýr potom vyjměte z nádoby a můžete zakrojit. :foods: :tiphat:

P.S Pro hezčí mozajku používám jak chilli prášek tak nahrubo sekané chilli. Sýr lze "spojit" i v udírně a pak máte i uzený pikantní sýr.

Re: Pikantní sýr

Napsal: 19 úno 2014 09:35
od dango
syr s chilli je fajna vec (mozarellka), posypaval som to mojou jolokiou, je to super. par znamych tiez neodolalo, ale niektori to nedokazali zjest :D

dik za tip to dat zapiect do syra

Re: Pikantní sýr

Napsal: 19 úno 2014 11:19
od gandalf
Já bych pro ty, co nemaj udírnu, doporučil "tekutý kouř". Požívám ho do chilli BBQ omáčky a je naprosto famózní /jen to nepřehnat/.