Stránka 1 z 2

Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 19 dub 2013 12:54
od ARTHUR
Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE,
nevím jestli to sem uplně patří dne ráno jsem v trafice koupil tento časopis za 64.90kč což není zlá cena a mile mi překvapil, jen zmíním pár receptů -Thajské nudle, Vietnamské letní závitky, Hovězí zelené kari, Tom yum kung, Vepřové vindaloo, Pekingská kachna atd. Je tu také spoustu tipů kde nakupovat jak co upravovat a kde co hledat na netu:

http://www.asiafood.cz/index.php?id_lang=4" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.japamania.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.feme.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;

za 64.90 skvělé už jen nakoupit suroviny a může se začít :foods:


12223


http://www.fwtandoori.cz/index.php?stre ... r-24x330ml" onclick="window.open(this.href);return false; :D ?? :jolokiatoilet:

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 19 dub 2013 16:47
od Gygabite
Mam takovej pocit ze zacnu schanet zabijeckovy kotel ze by sme spolu neco ukuchtily!!!

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 19 dub 2013 17:41
od ARTHUR
Joko Vindaloo pro 100lidí :D nebo ho naplníme olejem a usmažíme pořádnej pytel bramburků co budou za něco stát, a né ten pálivej výsměch co vyrábí bohemia chips a lays a pak se vrhneme na kari pastu :)

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 19 dub 2013 21:14
od Gygabite
Nejak tak.

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 22 dub 2013 19:04
od cix
To zní jako dobrý nápad. Takhle v parku banda lidí něco brutálního uvaří (Immediate death guláš) a všichni se pořádně přežerou, podebatujou, každej se bude moct vytáhnout se svejma výpěstkama a tak. Klidně se hlásim ke krájení cibule nadrobno (do velkého hrnce umístíme cibuli v celku, přidáme strunovou sekačku a zapneme na dvojku po dobu jedné minuty). Měl by někdo zbytečnou krávu na guláš?

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 23 dub 2013 09:35
od Findejs
můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva :megalol:

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 25 dub 2013 12:54
od ARTHUR
O sekyrkoví polívce jsem slyšel, ale guláš míchaný strunovko, doufám že benzínovou :) z lidským masem a chilli to zní opravdu zajímave :D

Re: Speciál časopisu Apetit - KUCHYNĚ ASIE

Napsal: 26 dub 2013 10:20
od Káša88
Findejs píše:můžu poskytnout bejvalku,je to dost velká kráva :megalol:
Dodám i tu svojí bejvalou :D