Stránka 1 z 1

Chilli žena Marie Sharp a její omáčky

Napsal: 20 lis 2013 13:47
od Filichilli
Pokud ještě neznáte Marii Sharpovou a její omáčky, tak si počtěte krátký článek o tom, jak se k omáčkám :cooking: a k :chilli11: vlastně dostala.

http://www.vseovareni.cz/magazin/omacky ... nou-garaz/" onclick="window.open(this.href);return false;

:tiphat:

Re: Chilli žena Marie Sharp a její omáčky

Napsal: 20 lis 2013 14:37
od JuraS.
Má pravdu v tom, že svoji omáčku dokáže udělat kde kdo...zrovna včera mě napadla jedna kdy bych vzal švestky s nějakou žhavou podkovou a svařil z toho de fakto povidla...no jo i kdyby to chutnalo tak v našich končinách moc konzumentů nebude a vyvážet to do stostomilonové asie dokáže jen velmi propracovaná distribuce..navíc tam si dávají chilli i děcka ale vaří si vlastní omáčky tak proč by měli kupovat nějakou z česka...

Re: Chilli žena Marie Sharp a její omáčky

Napsal: 21 lis 2013 04:26
od bremic
JuraS. píše:Má pravdu v tom, že svoji omáčku dokáže udělat kde kdo...zrovna včera mě napadla jedna kdy bych vzal švestky s nějakou žhavou podkovou a svařil z toho de fakto povidla...no jo i kdyby to chutnalo tak v našich končinách moc konzumentů nebude a vyvážet to do stostomilonové asie dokáže jen velmi propracovaná distribuce..navíc tam si dávají chilli i děcka ale vaří si vlastní omáčky tak proč by měli kupovat nějakou z česka...

Ze švestek to spolu s chilli svařím skutečně na povidla a matlám to na pečený masa. Chce to ale dělat významně pálivější protože na mase to skoro cítit nejde. A to používám Jolokii. Jinak je to dobrý i na lžičku k Tv :tiphat: