Stránka 1 z 1

Zpracování Chilli Padi

Napsal: 06 bře 2017 16:03
od Golonka
Zdravím všechny,
příští měsíc by mi měl kolega přivézt z Malajsie cca 1kg papriček Chilli Padi.
Všude možně je plno receptů na omáčky, pasty atd.
Raději se ale zeptám Vás nadšenců, kde věřím, že máte tyto chuťovky vymazlené do detailu.
Za každou inspiraci budu moc vděčný.

PS: když bude někdo chtít, připadně můžu nějaké :chilli11: poslat.

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 06 bře 2017 16:12
od Tea Racer
To spíš záleží jaké mas chutove preference, já mam nejradeji Chu nan pastu, recept v mém lonském vlakne najdes. Líbí se mi, že papricky se nevaří a neznehodnocují tím pádem. Trvanlivost dlouhá a chutná to paradne. Ale záleží jak to bude chutnat Tobě.

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 06 bře 2017 16:29
od Golonka
Děkuji, ta vypadá hodně dobře. Určitě ji zkusím. Snad se někdo ještě podělí, ať můžu zkoušet a kombinovat.
Rád bych měl tak 6 receptů, abych zpracoval část letošní úrody, jestli se zadaří.

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 06 bře 2017 19:39
od Tea Racer
Řekni nám Tvé preference. Pochopitelně omáčka lze udelat tak, že ji udelas ve stylu na sladko, slano atd....

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 07 bře 2017 09:54
od Golonka
Asi na sladko by byla lepší, hezky si dát trochu ke steaku. Očividně máš hodně odzkoušeno a dovedeno k chuťové dokonalosti.
Máš v repertoáru i nějakou marinádu na naložení masa na gril?

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 07 bře 2017 10:11
od Tea Racer
Zkus si tu najit recept (je jich mnoho) na broskvovou nebo mangovou omáčku, budeš spokojen!

Re: Zpracování Chilli Padi

Napsal: 07 bře 2017 10:14
od Golonka
Díky, ty jsem viděl také ve Tvém vlákně, stejně jako Chu Nan.