Stránka 1 z 3

Bhut Jolokia

Napsal: 04 zář 2012 06:43
od marquee
Přišel už jste někdo jak využít Bhut Jolokia?? :veryhot:

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 04 zář 2012 14:14
od Matesak
Treba z toho udelat palive omacky, chilli vodku, nebo dat ze srandy ochutnat kamaradum :-)

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 05 čer 2013 12:52
od Sepy137
usušit a udělat koření :P ...

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 05 čer 2013 13:28
od Wiking
Samotny se to neda. (no.. da, ale neni to pozitek nybrz brutalni zazitek). ale kdyz si z toho uvarite omacku.. mnammmmmm to je neco luxusniho. Ja jedine do omacek, a neco malo susim.

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 06 čer 2013 07:35
od rytir91
Usušit, namlet a zavařit do oleje. Následně i jedna kapka probudí sopku.

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 22 úno 2014 17:28
od Baron z Žop
:band: tak Bhut jolokia red semletá na větší kousky a múže se vyrazit na Hasičský bál ...By v tom byl čert abych do těch dúchodcú něco nenaládoval :firy:

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 23 úno 2014 11:00
od bremic
marquee píše:Přišel už jste někdo jak využít Bhut Jolokia?? :veryhot:
Jolokie je pro mně takový to univerzální pikantní koření. Špetka do polívky, drcená do sýra, celá do nakládané zeleniny, základ do omáček, k vylepšení jalapeno ...vděčná paprička :tiphat:

Re: Bhut Jolokia

Napsal: 23 úno 2014 14:52
od Gygabite
Pro me zlata stredni cestakdyz nechci mit "intenzivni" zazitek.Namletou sypu do vseho.Top je chleb s maslem a sunkou poradne posipanej Jolokiou.