Japonská marináda Terijaki (drůbež / ryby)
Napsal: 03 dub 2011 21:16
Japonská marináda Terijaki Na 1 kg masa, drůbeže nebo ryb
Marináda na kuřecí (rybí) maso
Suroviny:
4 lžíce sojové omáčky
4 lžíce sezamového oleje
4 lžíce rýžového vína nebo suchého cherry
2 lžíce cukru
2 jarní cibulky, plátky
2 stroužky česneku, jemně sekaného
1 lžíčka nastrouhaného zázvoru
Postup přípravy:
Smíchejte všechny přísady ve skleněné míse a přidejte maso.
Nechte jej marinovat dle receptu, nebo druhého dne v lednici.
Marináda na kuřecí (rybí) maso
Suroviny:
4 lžíce sojové omáčky
4 lžíce sezamového oleje
4 lžíce rýžového vína nebo suchého cherry
2 lžíce cukru
2 jarní cibulky, plátky
2 stroužky česneku, jemně sekaného
1 lžíčka nastrouhaného zázvoru
Postup přípravy:
Smíchejte všechny přísady ve skleněné míse a přidejte maso.
Nechte jej marinovat dle receptu, nebo druhého dne v lednici.