Stránka 1 z 2

Akabanga

Napsal: 22 pro 2014 14:29
od Colostomizer
Dámy a pánové,

jsou Vánoce a tak přichází Ježíšek :) Vážným zájemcům zašlu zdarma k degustaci africkou specialitu Akabanga (20 ml), což je chilli olej ze žlutých papriček (nejspíše habanero), pravý nefalšovaný zemědělský to produkt Rwandy. Osobně vyzkoušeno, hodnocení výborné :thumbup:

Bližší info zde: http://www.akabanga4u.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Do Štědrého dne se to k vám bohužel už nedostane, tak snad se nebudete zlobit, když budu nadělovat mezi svátky a po Novém roce.

Hezké Vánoce všem!

Re: Akabanga

Napsal: 22 pro 2014 14:33
od Fénix
To by mohlo být dobrý ;-) to bych ochutnal

Re: Akabanga

Napsal: 22 pro 2014 16:53
od lobo
Hmm to vypadá celkem dobře ale je mi trochu trapné si ti říkat o vzorek, leda že bych naoplátku uvaři lsvoji olbíbenou chilli omáčku z Jolokiíí a poslal na revanž :tiphat:

Re: Akabanga

Napsal: 24 pro 2014 12:54
od Baron z Žop
Zdar Pane! Ačkoliv sem nějakou dobu v Africe pobýval na tohle sem tam nikde nenarazil...jestli Ti jěště nějakej vzoreček zbyl,tak bych rád poprosil za výměnu nějakých semínek?

Re: Akabanga

Napsal: 01 led 2015 11:03
od lobo
Tak včera dorazila zásilka od Colostomizera a musím říct že j to opravdu paráda, hned jsem si dal několik kapek na lžičku a ta krásná chuť Habaneros zjemněná olejíčkem je luxus. Dokážu si to představit jako dochucovadlo do salátů a nebo do polévek, opravdu luxus, moc děkuju za zaslání KARMA + :thanx: :thanx: :tiphat: :foods:

Re: Akabanga

Napsal: 01 led 2015 13:08
od BlueShark
Tak a teď prolomit recept a zkusit podomácku :-)

Re: Akabanga

Napsal: 01 led 2015 13:11
od Colostomizer
lobo píše:Tak včera dorazila zásilka od Colostomizera a musím říct že j to opravdu paráda, hned jsem si dal několik kapek na lžičku a ta krásná chuť Habaneros zjemněná olejíčkem je luxus. Dokážu si to představit jako dochucovadlo do salátů a nebo do polévek, opravdu luxus, moc děkuju za zaslání KARMA + :thanx: :thanx: :tiphat: :foods:
Jsem rád, že zásilka dorazila v pořádku, že Tě její obsah potěšil a že chutná! Pošta zlehka překvapila rychlostí dodání :)

Akabangu používám přesně jak píšeš ... pár kapek na jídlo na talíři, speciálně do polévek ... třeba do takové dýňové :angry1:

-- 01 led 2015 14:17 --
BlueShark píše:Tak a teď prolomit recept a zkusit podomácku :-)
Myslím, že to není nic technologicky náročného :) Jde jenom o to zjistit, jestli to dělají z čerstvých nebo ze sušených plodů a zda za tepla nebo za studena. Osobně si myslím, že to je výsledek macerace namletých sušených papriček v zahřátém oleji ... Zkusím proniknout přímo do fabriky :D

Re: Akabanga

Napsal: 20 bře 2015 23:45
od lobo
Tak uz mi Akabanga skoro dosla, odhaduju ze tam mam jeste tak na tri pouziti a je fuuc. Coz me mrzi, posledni dobou jsem ji daval fakt vsude, uvazuji o vetsim nakupu tyhlle dobroty. Colostomizere kolik je postovny z Afriky ?? Dik