Stránka 1 z 1

Jakou pálivou omáčku na křidélka?

Napsal: 19 zář 2013 08:18
od Fireangel
Dobrý den, ahoj všem :wave:
Potřebovala bych radu od zkušenějších. Přítel dlouho pracoval v thajské restauraci, má v oblibě skutečně velmi pálivá jídla a přestože už není "u zdroje", pálivé recepty doma opakovaně zkouší a musím říct, že úspěšně. Většinou se to ale stále točí kolem thajské kuchyně, jezdíme do Prahy do tržnice pro papričky (netuším jak se jmenují, jsou maličké, červené a z mého pohledu šíleně pálí :) ).
Z omáček hodně používá hlavně klasické Tabasco a Srirachu.
Ale k věci. S kamarádem kdysi dávno jezdili do pražské Barracudy na Buffalo wings, ale ta je zavřená a já jsem se už několikrát snažila udělat mu radost a sehnat recept - jenže to prostě nikdy nevyšlo, marináda mi na křidélkách nedržela nebo pálily málo. Ok, tak ať mu ta pusa třeba shoří ... poradíte někdo? Z receptů jsem pochopila, že "pravá" Buffalo wings se nejdřív prostě jen lehce okořeněná upečou a pak se hodí do pálivé omáčky - tedy ne že se pečou již namarinovaná ......
Prý to má být zářivě oranžovo-červené, být cítět trochu dokysela a strašlivě pálit ..... hledala jsem na netu, ale jako doporučenou přo křidélka jsem našla jen omáčku Louisiana, ale ta prý nijak extra nepálí .... nic moc jiného přímo na kuře nebylo nikde skladem a já se v těch omáčkách vážně neorientuji, doporučíte někdo konkrétní omáčku, příp. recept?
Děkuju moc :)

Re: Jakou pálivou omáčku na křidélka?

Napsal: 20 zář 2013 08:14
od Dr.Pedr
http://www.franksredhot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;


http://mixidj.delta-search.com/?s=video ... ngs+recipe" onclick="window.open(this.href);return false;

Vyber si .... :tiphat:

PS: Tady je to s popisem.....
http://video.search.yahoo.com/video/pla ... bylon&tt=b" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Jakou pálivou omáčku na křidélka?

Napsal: 08 bře 2014 22:35
od blowback
ja pouzivam klasickou Luisianu a priznam se, ze me to pali docela dost :D