Tak to je bomba , tolik rocot to se jen tak nevidí, co s tím vším budeš dělat , to už bude slušnej prales...
U mě v loni rocota bída, po jarním spálení to už nedohnali, takže jsem se nedočkal ani jednoho plodu...
Rocota 2022
Re: Rocota 2022
Tak v prvé řadě chválím kytky a založené vlákno. Takovou smršť rocot jsem ještě neviděl.vsezved píše: ↑30 bře 2022 19:52Ahoj,
super počin. Určitě budu sledovat tvoje vlákno.
Rocota vnímám jako hodně odlišný druh paprik oproti ostatním a myslím, že ne každý si na jejich typickou chuť zvykne. Osobně znám pouze dva druhy, ale rád se posunu dál.
Držím palce a vypadá to, že na konci sezony budu žebrat o semínka.
No a co se chuti týká, tak já je vnímám jako ideál na vaření (zapečení) díky silné stěně a pak jsou nedostižná v kalňáku. Chtěl jsem si opatřit rocoto mini na naložení (vypadala by super celá ve sklenici), ale jedu již několikátým rokem klasiku CAP 1696 od Jense z Německa. Jeho fotky tady na fóru mne dostávají.
Tak ať to roste.
Re: Rocota 2022
Na druhou stranu Rocoto po uprave (peceni/nalozeni) proc ne. Nejak me nesedi ta chut za syrova.
- Tea Racer
- Stálý člen
- Příspěvky: 5420
- Registrován: 17 dub 2016 11:00
- Reputace: 9091
- Obrázky: 0
- Bydliště: Šumava, u Lipna 775 m n. m.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rocota 2022
Na pečení nebo grilování, nacpané sýrem, to je parádička.
-
- Nový člen
- Příspěvky: 36
- Registrován: 22 čer 2020 21:24
- Reputace: 20
- Obrázky: 0
-
- Nový člen
- Příspěvky: 36
- Registrován: 22 čer 2020 21:24
- Reputace: 20
- Obrázky: 0
-
- Nový člen
- Příspěvky: 36
- Registrován: 22 čer 2020 21:24
- Reputace: 20
- Obrázky: 0
Re: Rocota 2022
no je hodne odrud rocoto,,locoto...minuly rok se to nepovedlo,bo mi to dojebal substrat od agra,,ale galerku tu nekde mam,,jak to dopadlo...no bylo to k breku,letos to frci paradne,,jo seminka nejsou problem,,pokud to dozraje,,což se bude pocasi urcite snazit,,tak se ozvyvsezved píše: ↑30 bře 2022 19:52Ahoj,
super počin. Určitě budu sledovat tvoje vlákno.
Rocota vnímám jako hodně odlišný druh paprik oproti ostatním a myslím, že ne každý si na jejich typickou chuť zvykne. Osobně znám pouze dva druhy, ale rád se posunu dál.
Držím palce a vypadá to, že na konci sezony budu žebrat o semínka.
-
- Nový člen
- Příspěvky: 36
- Registrován: 22 čer 2020 21:24
- Reputace: 20
- Obrázky: 0
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů