no jo,boss se musí v afrikánii hlídat a jak je doma,tak si bezostyšně dopřává a dohání o co přišel...good job boss
jinak jsem přes víkend trochu experimentoval s omáčkama a vylezla z toho slušná dvojka,Slzy rudý Marty a meruňkový bič na bezvěrce...kamaráde to musíš ohodnotit,tvůj názor mně zajímá,pošli adresu a pošta doručí vzorky.... ...nejsou to žádné dívčí olizovátka
Pedro 2019
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4878
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Pedro 2019
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Re: Pedro 2019
Hello.
Tak na úvod hlásím, že nakažen z vypalováku darem od koniashe jsem vyzkoušel podle tohoto videa z youtube
https://www.youtube.com/watch?v=ZDZxVUT ... e=youtu.be
Výsledek byl včera rozbalen a vypadá to takto
Maso je vlhčí, není tak vysušené jako od koniashe a chuťově je víc slané. Neboť bylo jen v soli jak je na návodu (myslím si, že dle koniashova návodu to bude lepší, vyzkouším za týden). Pak jsem to nechal asi dvě hodinky v takovém kořeněném, ale neslaném nálevu a osušené obalil v koření a hurá na 12 dní v gáze na garnýž. Výsledek ujde, ale musím to vychytat...
Teď zkouším tento postup, ale s kotletou.
https://mnamky-recepty.webnoviny.sk/rec ... krkovicka/
V pondělí jsem na plantáži přesunul kytky do skleníku po okurkách.
Bolivian bumby je obsypaná květy a asi pak půjde dozrát domů, protože jsou to fakt stovky květů.
Habanero White Giant
Jolokia White se spoustou plodů. Už se těším na jednodruhové koření z ní.
No a foto skleníku. Je to trošku máznuté. Sorry
Tak zatím se tam mají potvory jako v bavlnce. Dnes jsem posbíral plody pro Faboše a Golonku, Zítra posílám.
Přeji hezký víkend.
Tak na úvod hlásím, že nakažen z vypalováku darem od koniashe jsem vyzkoušel podle tohoto videa z youtube
https://www.youtube.com/watch?v=ZDZxVUT ... e=youtu.be
Výsledek byl včera rozbalen a vypadá to takto
Maso je vlhčí, není tak vysušené jako od koniashe a chuťově je víc slané. Neboť bylo jen v soli jak je na návodu (myslím si, že dle koniashova návodu to bude lepší, vyzkouším za týden). Pak jsem to nechal asi dvě hodinky v takovém kořeněném, ale neslaném nálevu a osušené obalil v koření a hurá na 12 dní v gáze na garnýž. Výsledek ujde, ale musím to vychytat...
Teď zkouším tento postup, ale s kotletou.
https://mnamky-recepty.webnoviny.sk/rec ... krkovicka/
V pondělí jsem na plantáži přesunul kytky do skleníku po okurkách.
Bolivian bumby je obsypaná květy a asi pak půjde dozrát domů, protože jsou to fakt stovky květů.
Habanero White Giant
Jolokia White se spoustou plodů. Už se těším na jednodruhové koření z ní.
No a foto skleníku. Je to trošku máznuté. Sorry
Tak zatím se tam mají potvory jako v bavlnce. Dnes jsem posbíral plody pro Faboše a Golonku, Zítra posílám.
Přeji hezký víkend.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: Pedro 2019
No ty si teda taky dopřáváš. Nejsi sám, koho Koniash nakazil. Já budu dělat sušenku příští týden.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
- Golonka
- Stálý člen
- Příspěvky: 434
- Registrován: 07 čer 2016 15:30
- Reputace: 1316
- Obrázky: 0
- Bydliště: Praha
Re: Pedro 2019
Předem díky za plody. Bylo by stejně nejlepší, kdybys to spolu se svou maličkostí přivezl na Náplavku.
Čím blbější sedlák, tím větší
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4878
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Pedro 2019
myslím že jsi se vypravil správnou stezkou Boss,musíš mírně vše dotunit podle svého a základní recept je vždy jen základní recept
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Re: Pedro 2019
Kurňa draku fešácký masisko sis přichystal k tomu chlebíčku
Re: Pedro 2019
Zdarec, dnes na mě vykoukl balíček . Nevím jak, ale pošťáci ho narvali do schránky ... Jen zázrakem se nic nepomačkalo. Děkuju mockrát, je to naprosto exlusivní hromada super plodů . Jen mě prozraď, jakou pak leštěnkou jsi je přeleštil ???
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů