Tak jsem zavařoval a zpracovával.
Začal jsem s tím, že jsem udělal 6 skleniček jala řezů v kořeněném nálevu. Přidal jsem i žluté cayenny, nebo RoF pro zvýšení palu.
Mám rád nakládané chilli ve formě koleček. Dobře se mi to jí. Ale mám spoustu dlouhých chilli ve tvaru kozích roků, tak jsem naznal, že je načase i vyzkoušet chilli zavařené celku. Pár dalších skleniček Space seed, Elephant's trunk a další.
Vzhledem k tomu, že jsem už dvakrát vařil nálev (a jak podotkla manželka "smrděl s tím po celém baráku"), tak jsme rovnou vyrobil i nálev třetí. tentokrát na utopence.
Připravil krabičku pro kolegy z práce (ta hranatá) a naplnil kulatou krabičku směsí RoF a žlutých cayennů pro zamrazení. Budu z nich později vařit. Asi budu muset ještě hezkých pár kousků přidat. Nevím, jestli mi to bude stačit. Ale na kytkách je toho ještě spousta.
Připravil italská pepperoncina na sirrachu. V kulaté železné misce. Potřebuju ale ještě červené sladké kapie a víc pepperoncin. Takže se výroba ještě odkládá. A stejně mi ještě zbylo (hranatá plastová miska). Počkám týden na další sklizeň a něco s tím udělám.
Kendyho Terasa
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 hostů