No jéje, tohle mi chybělo
Díky za inspiraci a peckovní fotoreport, příští týden se o to taky pokusím ( nálož chilli trochu zredukuju ).
Tak jen houšť, Hyňo
Koniash Living Blues 2022
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Koniash Living Blues 2022
Zdarec všem palihubům i jemnopalníkům
dnes krátký fotoreport z práce, kytky byly venku těsně před komatem,ale za oknem se docela probraly
takže zatím myslím slušný oddíl
dnes krátký fotoreport z práce, kytky byly venku těsně před komatem,ale za oknem se docela probraly
takže zatím myslím slušný oddíl
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
- lazar
- Stálý člen
- Příspěvky: 926
- Registrován: 11 srp 2020 12:38
- Reputace: 3001
- Obrázky: 0
- Bydliště: Žopy
Re: Koniash Living Blues 2022
A na hajzliku máš taky kytky
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 351
- Registrován: 05 srp 2021 18:50
- Reputace: 1025
- Obrázky: 0
- Bydliště: Vysoké Mýto
Re: Koniash Living Blues 2022
Neee, tam je dycky jen jedna na místě mísy. A když už je kyblík naplněnej až po okraj, tak se hodí na to okno nahoru a vezme se další volnej v řadě. Pak se člověk nemůže divit, že mu to tak roste.
Re: Koniash Living Blues 2022
Kdepak, Velkovezíz to má vymakaný jako vždy! Klobůk dule!
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Koniash Living Blues 2022
Nazdárek přátelé,dnes jsem na servise škubnul nějaký napalm
něco Habaner,zbytek 1000000+,Jolokia choco,Nagabrain,Krakatoa a podobné havěti,co se týče zpracování,použil jsem Pedroušovu methodu rozmixovat a promíchat se solí
teda voní nádherně,pořád jsem si lámal hlavu jak to nazvat ,dokud jsem neokoštoval na špičku lžíce AMNESIA
opravdu hrozný start,první minuta peklo,pak už to jenom 10 min hřálo i nehty
něco Habaner,zbytek 1000000+,Jolokia choco,Nagabrain,Krakatoa a podobné havěti,co se týče zpracování,použil jsem Pedroušovu methodu rozmixovat a promíchat se solí
teda voní nádherně,pořád jsem si lámal hlavu jak to nazvat ,dokud jsem neokoštoval na špičku lžíce AMNESIA
opravdu hrozný start,první minuta peklo,pak už to jenom 10 min hřálo i nehty
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Re: Koniash Living Blues 2022
Zdravím Velkovezíre! Zpracování papričky a sůl je geniální. Zachová to chuť a vůni zvolené směsi.
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny.
Ovšem smekám jak před Tebou, tak před šlechticem z pod Everestu. Sklízet v prosinci čertvé plody...
V každém případku radost pohledět jako vždy.
Hezké dny Tobě i Tvým blízkým.
PS: Dělal jsem v týdnu peanut soup...tak jsem si vzpomněl jak jsem Ti kdysi poslal vzorek a senědli Ti ho
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny.
Ovšem smekám jak před Tebou, tak před šlechticem z pod Everestu. Sklízet v prosinci čertvé plody...
V každém případku radost pohledět jako vždy.
Hezké dny Tobě i Tvým blízkým.
PS: Dělal jsem v týdnu peanut soup...tak jsem si vzpomněl jak jsem Ti kdysi poslal vzorek a senědli Ti ho
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 1553
- Registrován: 19 lis 2016 18:44
- Reputace: 4881
- Obrázky: 0
- Bydliště: Valašské Meziříčí
Re: Koniash Living Blues 2022
Pedro píše: ↑17 pro 2022 22:04Zdravím Velkovezíre! Zpracování papričky a sůl je geniální. Zachová to chuť a vůni zvolené směsi.
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny.
Pro tentokrát ač nerad s tebou musím nutně souhlasit,pro denní užití jsem dával sušené mleté Haba Chocolate,ovšemže to je vynikající kořenka,ale čerstvé mixlé se solí je úplně jiná soutěž,třeba do vývaru nebo do karburátorů je to neskutečný rozdíl,opravdu je chuť daleko výraznější a o palu ani nemluvit,pro běžné vaření taky super,takže klobrc dole Pedrouši
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host