Koniash Living Blues 2022

Naše chilli papričky v roce 2022
Jenda
Stálý člen
Příspěvky: 151
Registrován: 24 úno 2017 14:52
Reputace: 142
Obrázky: 0

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod Jenda » 27 lis 2022 08:37

No jéje, tohle mi chybělo :angry1:
Díky za inspiraci a peckovní fotoreport, příští týden se o to taky pokusím ( nálož chilli trochu zredukuju :foods: ).
Tak jen houšť, Hyňo :tiphat:

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1548
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4844
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod koniash » 03 pro 2022 12:37

Zdarec všem palihubům i jemnopalníkům
dnes krátký fotoreport z práce, kytky byly venku těsně před komatem,ale za oknem se docela probraly
81077
81078
takže zatím myslím slušný oddíl
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

Uživatelský avatar
lazar
Stálý člen
Příspěvky: 922
Registrován: 11 srp 2020 12:38
Reputace: 2991
Obrázky: 0
Bydliště: Žopy

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod lazar » 03 pro 2022 14:56

A na hajzliku máš taky kytky :thumbup:
Každé sousto je lepší než to poslední.. :angry1:
> foto 2021 < - > foto 2022 <
> foto 2023 < - > foto 2024 <

Mikymoto
Stálý člen
Příspěvky: 336
Registrován: 05 srp 2021 18:50
Reputace: 986
Obrázky: 0
Bydliště: Vysoké Mýto

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod Mikymoto » 03 pro 2022 17:20

Neee, tam je dycky jen jedna na místě mísy. A když už je kyblík naplněnej až po okraj, tak se hodí na to okno nahoru a vezme se další volnej v řadě. Pak se člověk nemůže divit, že mu to tak roste. :-D

Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2183
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4463
Obrázky: 0

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod Pedro » 05 pro 2022 22:07

Kdepak, Velkovezíz to má vymakaný jako vždy! Klobůk dule!

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1548
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4844
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod koniash » 17 pro 2022 21:30

:tiphat: :tiphat: :tiphat: Nazdárek přátelé,dnes jsem na servise škubnul nějaký napalm
81168
něco Habaner,zbytek 1000000+,Jolokia choco,Nagabrain,Krakatoa a podobné havěti,co se týče zpracování,použil jsem Pedroušovu methodu rozmixovat a promíchat se solí
81169
teda voní nádherně,pořád jsem si lámal hlavu jak to nazvat :dunno: :dunno: :dunno: ,dokud jsem neokoštoval na špičku lžíce :see_stars: AMNESIA :see_stars:
opravdu hrozný start,první minuta peklo,pak už to jenom 10 min hřálo i nehty :veryhot:
:tiphat:
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet

Pedro
Stálý člen
Příspěvky: 2183
Registrován: 09 zář 2014 21:20
Reputace: 4463
Obrázky: 0

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod Pedro » 17 pro 2022 22:04

Zdravím Velkovezíre! Zpracování papričky a sůl je geniální. Zachová to chuť a vůni zvolené směsi. :thumbup:
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny. :firy:
Ovšem smekám jak před Tebou, tak před šlechticem z pod Everestu. Sklízet v prosinci čertvé plody... :respect: :respect: :tiphat: :tiphat:
V každém případku radost pohledět jako vždy.
Hezké dny Tobě i Tvým blízkým.
PS: Dělal jsem v týdnu peanut soup...tak jsem si vzpomněl jak jsem Ti kdysi poslal vzorek a senědli Ti ho :angry1: :angry1: :angry1:

koniash
Stálý člen
Příspěvky: 1548
Registrován: 19 lis 2016 18:44
Reputace: 4844
Obrázky: 0
Bydliště: Valašské Meziříčí

Re: Koniash Living Blues 2022

Příspěvekod koniash » 18 pro 2022 00:17

Pedro píše:
17 pro 2022 22:04
Zdravím Velkovezíre! Zpracování papričky a sůl je geniální. Zachová to chuť a vůni zvolené směsi. :thumbup:
Mám jak jednodruhové, tak směsky a jako koření pecka. No a Tvůj název zcela vystihuje použité suroviny. :firy:
:tiphat: Pro tentokrát ač nerad :thumbup: s tebou musím nutně souhlasit,pro denní užití jsem dával sušené mleté Haba Chocolate,ovšemže to je vynikající kořenka,ale čerstvé mixlé se solí je úplně jiná soutěž,třeba do vývaru nebo do karburátorů je to neskutečný rozdíl,opravdu je chuť daleko výraznější a o palu ani nemluvit,pro běžné vaření taky super,takže klobrc dole Pedrouši :tiphat:
co pálí jak sviňa,nestíhá bolet


Zpět na „Co jsme vypěstovali v roce 2022“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů