No, tak mi bylo doma řečeno, že v té místnosti přecijen poslední týden bylo otevřené okno...O tom jsem neměl tuchy. Jestli je na ně zima či ne, nevím. Substrát co mám se mi všeobecně nezdá, příští rok určitě nee. Zatím klid, ale někde se určitě ještě ukáží. S molicema to bude takový decentní trenink na léto.
Péťova skromná zahrada 2021
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 291
- Registrován: 30 kvě 2020 17:49
- Reputace: 1011
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mezi Brnem a Olomócó
Re: Péťova skromná zahrada 2021
- Johny4481
- Stálý člen
- Příspěvky: 251
- Registrován: 21 srp 2020 15:04
- Reputace: 715
- Obrázky: 0
- Bydliště: Slavětín nad Metují
Re: Péťova skromná zahrada 2021
Kráááása.
Není hořkého života. Jen občas pálí, ale většinou příjemně hřeje. Bohu dík.
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 291
- Registrován: 30 kvě 2020 17:49
- Reputace: 1011
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mezi Brnem a Olomócó
Re: Péťova skromná zahrada 2021
Verdikt? Za mě cajk. Trefil jsem to akorát, jak jsme chtěli, pěkně vláčné, žužlá se jedna radost. Jen to jemné koření...za mě mám radšií víc nahrubo. No nedej to tam, když toho máme po "kyblech".
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 291
- Registrován: 30 kvě 2020 17:49
- Reputace: 1011
- Obrázky: 0
- Bydliště: Mezi Brnem a Olomócó
Re: Péťova skromná zahrada 2021
Protože je papričková sezona dlouhá, je vhodné tu radost něčím občas prokládat. Třeba nedávno sušené prasátko přišlo vhod, byť se po něm zaprášilo a už z něj čouhá jenom "patka". A když už jsem dostal bezva nápad nasušit prasátko, tak by bylo nefér nesušit kravičku. Takž to bude další kolo. Akorát s hovězím zkušenosti nejsou. Nicméně věřím, že to dopadne jako v televizním gastro pořadu...prostě se to povede
-
- Stálý člen
- Příspěvky: 781
- Registrován: 09 pro 2019 22:24
- Reputace: 2386
- Obrázky: 0
- Bydliště: Stod
Re: Péťova skromná zahrada 2021
Být tebou, tak se držím hesla "Čím hloupější sedlák, tím větší brambory." Směle do toho. Postupuj dle ověřeného postupu a není to obtížnější, než prasátko.chilmix píše: ↑14 bře 2021 10:15Protože je papričková sezona dlouhá, je vhodné tu radost něčím občas prokládat. Třeba nedávno sušené prasátko přišlo vhod, byť se po něm zaprášilo a už z něj čouhá jenom "patka". A když už jsem dostal bezva nápad nasušit prasátko, tak by bylo nefér nesušit kravičku. Takž to bude další kolo. Akorát s hovězím zkušenosti nejsou. Nicméně věřím, že to dopadne jako v televizním gastro pořadu...prostě se to povede
Každý máme svoji úchylku. Život je otázkou priorit.
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host