Erbovo totální chillenství 2019
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Díky za pochvalu. S videem jsem se potrápil, nevím dnes je těch úložišt víc, ale asi nejsem dost velkej hekr. Ještě pár slov, proč video. Není to prvoplánově machrování, je to spíš pro bližší kámíky zde z fóra, abych jim ukázal jak to jedu na dvou frontách, prvotně vyberu kytky domů a v práci mám vlastně druhořadé kytky, což tedy někdy nevylučuje, že výsledky některých předčí ty,,elitní".
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Jsi drakouš! Kytky super a omáčky
- accuface
- Stálý člen
- Příspěvky: 825
- Registrován: 01 led 2019 19:39
- Reputace: 2824
- Obrázky: 0
- Bydliště: Olomouc
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Tak ta omáčka vypadá náramně, skvělá práce.
- Quentin_Bull_89
- Stálý člen
- Příspěvky: 1465
- Registrován: 09 kvě 2018 17:58
- Reputace: 1963
- Obrázky: 0
- Bydliště: Kypr, Oroklini
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Ta omáčka už jen dle vzezření moc velká petelice. No a kytky suprové, to je u tebe už takový standard.
„Chilli je jako plamen: jakmile neroste, zhasíná.“
- Erben61
- Stálý člen
- Příspěvky: 2405
- Registrován: 12 zář 2014 16:32
- Reputace: 5228
- Obrázky: 0
- Bydliště: Plzeň
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Díky přátelé. Ono to není jen o mojí pracovitosti, případně zanícení pro věc. Jelikož si sám vypěstuji jen chilli, ostatní suroviny musím kupovat, tak vycházím ze sezónní dostupnu a také ceny surovin. A teď je sezóna meruněk, který jsou složkou Lagerthy a taky se to sešlo s tím, že byly v akci melouny Guadaloupe. Ještě k těm melounům a k tomu jak mě napadlo vloni vytvořit omáčku s podílem melounu Gaudaloupe. Může za to, že moje dcera je dost posedlá zdravou výživou a při její návštěvě jsem vlastně poprvé ochutnal tento meloun. On je meloun vlastně zelenina a tenhle druh má specifickou chuť a vůni, mě velice zaujala a řekl jsem si proč to nezkusit, už jenom i proto, že se běžně dělají dýňovky a taky z čeho pořád ty omáčky dělat, co nového vymýšlet. . Ale letos se nebojím, naopak se těším a brzy na to dojde, je chilli v nálevu. Bombasticky mi plodí annumky, takže zbývá, až dozraje sem tam nějaká vysokovoltážní chineska a půjdu do toho v řádu nejbližších týdnů. Takže přátelé sezóna jede a já jsem ve svém živlu, zdravím chillence a kulinářské experimentátory, čus a
Erben 61 - 2016
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Erben 2017 Open
Erbovo pokročilé chillenství 2018
,, Když Tě nikdo nepochválí musíš si poklepat na rameno sám.´´
Re: Erbovo totální chillenství 2019
Jojo, taky se chystám na meruňkovou. Ten meloun může být fajn. Jen mají tyhle věci v sobě hodně moc vody. Čím do toho dodáš hmotu? Nebo zahustíš nějakým přípravkem na marmelády nebo třeba škrobem?
Kdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů